Lähde: Tästä syystä Ben Affleck viivyttelee avioerohakemuksen jättämistä

Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin on kerrottu olevan aikeissa hakea avioeroa. 

Jo keväästä asti on huhuttu, että laulaja Jennifer Lopez ja näyttelijä Ben Affleck ovat eroamassa. Sisäpiirilähteet väittivät viime viikolla Daily Mailille, että pariskunta on viimeistellyt avioeroasiakirjat, mutta niitä ei ole vielä toimitettu eteenpäin.

Page Sixin lähteen mukaan Lopez on "raivoissaan" ja "nöyryytetty" hänen ja Affleckin eron vuoksi. Samainen lähde väittää, että Affleck viivyttelee avioerohakemuksen jättämistä, jottei Lopez tuntisi itseään entistä nöyryytetymmäksi.

(Affleck) on nöyryyttänyt häntä, koska (Lopez) teki ison numeron siitä, että (Affleck) on hänen elämänsä rakkaus. He viettivät juuri kaksia häitä kaksi vuotta sitten, lähde sanoi.

Lopez ja Affleck avioituivat Las Vegasissa heinäkuussa 2022. Kuukautta myöhemmin pari järjesti kolmepäiväiset hääjuhlat läheisilleen ja ystävilleen.

Page Sixin lähteen mukaan Lopez on harmissaan myös siitä, että tilanne vaikuttaa heidän molempien lapsiin. Lopezilla on kaksoset Max ja Emme, 16, aiemmasta liitostaan näyttelijä Marc Anthonyn kanssa. Affleckilla puolestaan on kolme lasta ex-puolisonsa, näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa: Violet, 18, Fin, 17, ja Samuel, 12.

TMZ:n lähde myös väittää, että Lopez ja Affleck eivät ole puheväleissä, jonka kerrotaan hidastavan avioeroprosessia entisestään.

Kesäkuussa uutisoitiin, että Lopez ja Affleck laittoivat vuonna 2023 ostamansa Beverly Hillsin kartanon myyntiin. Affleck osti itselleen20,5 miljoonan dollarin "poikamieskartanon" Los Angelesin Pacific Palisadesista samana päivänä, kun Lopez täytti 55 vuotta. Lopez juhli toisaalla syntymäpäiväänsä ilman puolisoaan.

Lopezin ystäviksi kerrottujen Daily Mailin lähteiden mukaan Affleckin asuntokaupat vaimonsa syntymäpäivänä olivat "isku Lopezin sydämeen". 

Heinäkuun alussa lähteet väittivät Page Sixille, että Lopezin ja Affleckin avioliitto on ollut ohi jo maaliskuusta lähtien.

Huhut Lopezin ja Affleckin erosta alkoivat kiertää toukokuussa, kun Affleck jättäytyi pois suurista tapahtumista, joihin hänen ja Lopezin odotettiin osallistuvan yhdessä. Affleckin huhuttiin muuttaneen erilleen Lopezista.

Toukokuussa lähde myös väitti Page Sixille, että Affleck olisi "tullut järkiinsä" parin avioliiton suhteen ja että tämä halusi pistää lusikat jakoon.

Lue myös:

    Uusimmat