SM-liigaluotsilta lohduton purkaus joukkueensa tilanteesta – "Porukkaa tippuu kuin kärpäsiä"

Lehdistötilaisuus: Kiekk - Espoo - Jukurit 3:08
Jukureiden päävalmentaja Marko Tuomainen harmitteli joukkueensa kehnoa pelaajatilannetta.

Jukureiden päävalmentaja Marko Tuomainen harmitteli joukkueensa lukuisia poissaoloja Kiekko-Espoolle kärsityn 2-3-tappion jälkeen.

Jukurit aloitti kautensa komealla voitolla HPK:sta, mutta avausottelun jälkeen mikkeliläiset ovat hävinneet nyt jo viisi ottelua putkeen. Tuorein tappio tuli lauantaina Espoossa, kun Kiekko-Espoo nappasi Jukureista 3-2-voiton.

Jukurit on kärsinyt viime otteluissa lukuisista poissaoloista. Erinäisistä syistä lauantaina Jukureiden kokoonpanosta olivat sivussa avainpelaajat Peter Abbondonato, Max Ellis, Aleks Haatanen, Isaac Johnson ja Thomas Olsen.

Päävalmentaja Tuomainen lausui lohdutonta tekstiä joukkueen pelaajatilanteesta lauantaisen tappion jälkeen.

– Meillä on todella haastava jakso menossa. Porukkaa tippuu kuin kärpäsiä kaikista eri syistä ja maalin tappioita tulee peräjälkeen eli haastavaa on henkisestikin, Tuomainen totesi lehdistötilaisuudessa.

Tappiokierteestä ja poissaoloista huolimatta Tuomainen on hyvin ylpeä omistaan.

– En voisi enempää pyytää tuolta joukkueelta, mitä saatiin taas jäälle. Varsinkin, miten tultiin tuohon peliin. Jaksoimme painaa pienemmällä rosterilla ihan koko 60 minuuttia. Ne ovat haastavia hetkiä, kun niistä ei saa tulosta.

Lue myös:

    Uusimmat