SM-liigaottelussa järkyttävä sikailu – Jukureiden pitkä tappioputki poikki, Kärpät iskussa Marko Anttilan johdolla

JYPin Braden Christoffer pimahtaa Jyväskylässä – aivan älytön huitaisu Jukurit-puolustajaan 3:19

Jääkiekon SM-liigassa Kärpät päätti vahvan viikonloppunsa, kun se kaatoi Kouvolassa KooKoon.

Kärpät oli ottanut perjantaina jatkoaikavoiton Pelicansista.

Nyt oululaisjoukkue matkusti Kouvolaan, mistä mukaan tarttui täyden kolmen pisteen potti.

KooKoon ja Kärppien ottelu oli vielä kahden erän jälkeen lukemissa 2–2. Kärpät repi ratkaisevan eron erän jälkimmäisellä puoliskolla. Ensin Marko Anttila petasi paikan Aleksi Antti-Roikolle, joka painoi kiekon nuottaan.

Vain hetki tästä ja Joonas Kemppainen kimmotti 4–2-maalin.

Loppuhetkillä Anttila osui kahdesti tyhjiin. Mörkö-Marko keräsi KooKoo-ottelussa kasaan tehot 2+1. Antti-Roiko säesti häntä pisteillä 1+2.

Jyväskylässä Jukurit onnistui katkaisemaan peräti kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa, kun se kaatoi JYPin 6–3.

Taisto oli avauserän jälkeen lukemissa 2–2. Konsta Heleniuksen, Ottoville Leppäsen ja Pekka Jormakan osumien avulla Jukurit meni menojaan.

Kolmannessa erässä JYPin Braden Christoffer pimahti järkyttävällä tavalla, kun hän löi törkeän viikatteen Jukurit-puolustajaan Niclas Lundgreniin. Christoffer ohjattiin videotarkistuksen jälkeen pihalle.

Video kyseisestä tapauksesta näkyy jutun yläreunasta.

Loppuhetkillä Patrik Puistola (Jukurit) ja Jerry Turkulainen (JYP) heiluttivat vielä maaliverkkoja.

Illan lopputulosten myötä Jukurit pysyy sarjassa sijalla neljä ja Kärpät sijalla viisi. Molemmilla joukkueilla on yhtä paljon pisteitä (94). Jukurit on kuitenkin edellä, koska sillä on enemmän kolmen pisteen voittoja.