SM-liigasensaatiosta häkellyttävä osoitus – aivan omaa luokkaansa koko sarjassa

Sportin Atro Leppänen on yhdellä sektorilla aivan omaa luokkaansa SM-liigassa 4:26
Sportin Atro Leppänen on yhdellä sektorilla aivan omaa luokkaansa SM-liigassa

25-vuotiaan Atro Leppäsen nimi oli pinnalla jo viime vuonna, kun hän takoi sensaatiomaisen kovaa tulosta SM-liigan debyyttikaudellaan. Leppänen on ollut taas Vaasan Sportin tärkeitä kulmakiviä. Hänestä paljastuu myös häkellyttävä fakta.

Leppänen pelasi vielä muutama vuosi sitten (2018–19) kakkosdivisioonassa eli Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Hän kipusi lopulta vauhdilla huipulle. Leppänen takoi jo toissa kaudella kovaa jälkeä silloin Mestiksessä pelanneen Kiekko-Espoon takalinjoilla (51 ottelua, 23+35=58). Tämän jälkeen hän hyppäsi Liigaan, missä tahti jatkui kovana.

Leppänen liittyi Vaasan Sportin matkaan, missä hän takoi 55 runkosarjaottelussa tehot 12+16=28. Hän herätti jopa Leijonien päävalmentajana toimineen Jukka Jalosen kiinnostuksen. Leppänen pelasi talven ja kevään aikana yhteensä kymmenen A-maaottelua.

Leppänen on jatkanut hyviä otteitaan myös tällä kaudella Sportissa. Hän on nakuttanut alkukauden 16 otteluun tehot 4+9=13. Iso yllätys ei olisi se, jos hänet valittaisiin ensi viikon alussa Leijonien Karjala-turnausjoukkueeseen.

Leppäseen liittyy myös yksi häkellyttävä fakta. Hän on aivan omilla luvuillaan, kun puhutaan kiekossa olemisesta ja kiekonhallinnasta.

Ero on massiivinen muihin nähden.

Mistä on oikein kyse?

Lisää tästä jutun yläreunan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat