SM-liigassa jaettiin kolmen ottelun pelikielto – katso tästä tuomion tuonut taklaus

Oulussa raju tilanne: Pelicansin Niklas Virtanen taklaa rajusti Kärppien Joel Olkkosta, puolustaja talutetaan ulos kaukalosta 2:55
Katso videolta Niklas Virtasen taklaus.

Jääkiekon Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Pelicansin hyökkääjän Niklas Virtasen kolmen ottelun pelikieltoon. Virtanen taklasi torstaina Oulussa Kärppien puolustajaa Joel Olkkosta päähän ja sai tilanteesta 5+20 minuutin pelirangaistuksen.

Olkkonen nousi tilanteessa keskialueelle ja menetti hetkeksi kiekonhallinnan, mutta sai kiekon takaisin lapaansa Pelicansin siniviivalla. Olkkosen katse oli jäässä, kun Virtanen taklasi oikealla olkapäällään Olkkosta päähän.

– Delegaatio katsoo, että tässä tilanteessa Virtasella olisi ollut täysi mahdollisuus kohdistaa ja ajoittaa taklaus osumaan Olkkosen vartaloon, jolloin asiassa ei olisi aihetta kurinpitokäsittelylle, Liigan tiedotteessa perustellaan.

Pelicansin nelosketjussa pelannut Virtanen, 24, on tehnyt tällä kaudella 19 liigaottelussa tehot 2+1. Hän kärsii pelikieltonsa Pelicansin loppuvuoden otteluissa, joissa lahtelaisjoukkue kohtaa Jukurit, Ässät ja Lukon.

Katso pääkuvan videolta Niklas Virtasen taklaus.

Lue myös:

    Uusimmat