Someäidit-ohjelmasta tutun Ella Rostin synnytys alkoi liian aikaisin – pari kertoo suuresta surustaan: "Mitään ei ollut tehtävissä"

Kaksi äitiä -tubettajat Ella Rosti ja Suski Silvander-Rosti kertovat kohdanneensa suuren surun.

Tänä syksynä Someäidit-ohjelmassa esiintyneet, Kaksi äitiä -Youtube-kanavastaan tunnetut Ella Rosti ja Suski Silvander-Rosti kertoivat syyskuussa odottavansa neljättä lastaan. Nyt pari kertoo Instagramiin jakamassaan murheellisessa päivityksessä, että synnytys alkoi liian aikaisin, eikä heidän lapsensa selvinnyt.

– Tapahtui se, mikä oli pahin pelkomme tässä raskaudessa. Synnytys alkoi liian aikaisin. Mitään ei ollut tehtävissä. Olemme surun murtamia. Hyvästi, Hillis, he kirjoittavat julkaisussaan.

Pari kertoi aiemmin, että vauvan "työnimi" oli Hillomunkki eli Hillis.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ella ja Suski julkaisivat viikko sitten yhteisellä Instagram-tilillään videon, jolla raskaana ollut Ella kertoi, että hänellä oli todettu etinen istukka. Pari kertoi videolla, että kyseessä on näin ollen riskiraskaus. 

Terveyskirjaston mukaan etinen istukka tarkoittaa, että kohdun alaosassa oleva istukka peittää osittain tai kokonaan kohdun kaulakanavan sisäsuun. Etiseen istukkaan liittyy merkittävä ennenaikaisen synnytyksen riski.

Lue myös:

    Uusimmat