Miisa Nuorgam murtuu kyyneliin avautuessaan perhesuhteestaan

Miisa Nuorgam avautuu itkuisena irrallisesta perhesuhteestaan Someäidit-jaksossa 2:58
Videolla Miisa Nuorgam puhuu perhesuhteestaan.

Someäidit-sarjan 14. jaksossa Miisa Nuorgam kertoo itkuisena suhteesta perheeseensä, jossa hän kokee olevansa ulkopuolinen.  

Miisa Nuorgam empii Someäidit-sarjan 14. jaksossa lähtöään Tampereelle siskonsa syntymäpäiville. Hän avautuu hankalasta perhesuhteestaan äitiinsä ja siskoihinsa, ja kokee olevansa perheen ympärilläkin yksinäinen. 

– Ei lapseni tunne minun perhettäni. Vanhempi siskoni on nähnyt taaperon ehkä kerran viimeisen puolentoista vuoden aikana, ja äiti ja toinen sisko ehkä kaksi kertaa, Nuorgam kertoo alkujaksossa. 

Hän puhuu jaksossa toivovansa toisinaan saavansa apua perheeltään, mutta ei koe myöskään luontevaksi puhua ulkopuolisuuden tunteestaan heidän kanssa. 

– Ne varmaan näkee keskenään, ja näki jo silloin kun asuin Tampereella. Mutta en kuulu siihen, enkä ole koskaan kuulunutkaan, Nuorgam suree.

Someäiti kertoo ihmisillä olevan vääristynyt käsitys siitä, että hän olisi perheensä kanssa ”megaläheinen”.

– On jotenkin helpompi olla vieraassa kaupungissa yksinäinen, jossa ei ole edes perhettä tai sukua, kuin olla yksinäinen kaupungissa, jossa on perhettä mutta ei koskaan vaan näe. 

Etäisyys omasta perheestään saa hänet myös haaveilemaan useammasta lapsesta, jotta saisi perheen itselleen.

Katso videolta Miisa Nuorgamin tunteenpurkaus, kun hän puhuu perhesuhteestaan.

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat