Stephen "tWitch" Boss menehtyi vuosi sitten – leskeltä riipaiseva somepäivitys

Edesmenneen Stephen "tWitch" Bossin ja hänen vaimonsa Allison Holker Bossin avioituimisesta tuli taannoin kuluneeksi 10 vuotta.

Tanssija ja dj Stephen "tWitch" Boss menehtyi 13. joulukuuta 2022. 40-vuotiaana menehtyneen tanssijan kuolemasta tuli äskettäin kuluneeksi vuosi. 

Stephenin ja hänen leskensä Allison Holker Bossin 10. hääpäivä koitti niin ikään hiljattain, 10. joulukuuta 2023. Allison jakoi hänen ja edesmenneen puolisonsa 10. hääpäivänä Instagram-tililleen liikuttavan mustavalkokuvan parin hääpäivältä.

Kunnioitamme rakkautta löytämällä rauhaa ja kiitollisuutta niiden muistoista, jotka ovat muuttaneet sielumme ikuisesti. Vuosipäivänämme löydän itseni rauhallisuuden tilasta ympärilläni niin monia kauniita tunteita ja koettuja hetkiä. Juhlistan rakkauttamme koko sydämestäni, Allison kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Allison kertoi Peoplelle toukokuussa kaipaavansa eniten yksinkertaisia hetkiä Stephenin kanssa. Kiireisen työpäivän jälkeen he tekivät usein ruokaa yhdessä ja kävivät sen jälkeen koko perheen kesken keskusteluja. Stephenillä ja Allisonilla on kolme lasta: Weslie, 15, Maddox, 7, ja Zaia, 4.

– Rakkautemme oli aitoa ja kovaäänistä. Sanoimme aina ihmisille, että kotimme on kuin koreografiallinen tanssi, Allison kertoi Peoplelle 2. toukokuuta julkaistussa haastattelussa.

Keväällä uutsoitiin, että Allisonille myönnettiin puolet miehensä tulevaisuuden tuloista. CNN:n saamien asiakirjojen mukaan Allison saa puolet Stephenin yrityksen, Stephen Boss Productions Incin, kaikista osakkeista sekä puolet sijoitustilille ansaituista koroista. Allisonin kerrottiin saavan myös puolet Stephenin ammatilliseen toimintaan liittyvistä, tulevista tuloista ja rojalteista.

Stephenillä ei ollut testamenttia, joten Allison pyysi 6. helmikuuta 2023 Kalifornian tuomioistuinta myöntämään itselleen puolet miehensä omaisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat