Stranger Things -tähden ja Jon Bon Jovin pojan hääkuvat julki!

Stranger Things -sarjasta tuttu näyttelijä Millie Bobby Brown ja Jon Bon Jovin poika Jake Bongiovi menivät naimisiin toukokuussa. Nyt näyttelijä on jakanut parista hääkuvia. 

Näyttelijä Millie Bobby Brown, 20, ja malli-näyttelijä Jake Bongiovi, 22,menivät naimisiin toukokuussa 2024. Brown on jakanut näyttäviä hääkuvia Instagramissa 2. lokakuuta. 

– Aina ja ikuisesti, vaimosi, Brown kirjoitti kuvien yhteyteen. 

Voit selata kuvia nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Bongiovi julkaisi Instagramissa oman kuvasarjansa. 

– Aina ja ikuisesti, aviomiehesi, Bongiovi kirjoitti. 

Kuvat on otettu hääseremoniassa Villa Cetinalessa, Italiassa, missä oli paikalla perheenjäseniä ja ystäviä.

Brownilla oli seremoniassa yllään Galia Lahavin mittatilaustyönä tehty puku, jossa oli pitsisiä yksityiskohtia. Hän yhdisti puvun Monvieven läpinäkyvään huntuun, jossa oli samat pitsiset yksityiskohdat.

Tiedotteessa Galia Lahavin pääsuunnittelija Sharon Sever kertoi, että Brownin mittatilauspuvun tekeminen oli kunnia.

Brown on erityisen tunnettu Elevenin roolistaan Stranger Things -sarjassa. Bongiovi on puolestaan muusikko Jon Bon Jovin poika. 

Parin toukokuisen seremonian aikaan The Sun kertoi, että Bongiovin vanhemmat, Jon Bon Jovi ja Dorothea Hurley, olivat läsnä intiimeissä häissä yhdessä Brownin vanhempien kanssa.

Kaksikko herätti romanssihuhut ensimmäisen kerran kesäkuussa 2021. Brown kertoi myöhemmin Wiredille, että hän ja Bongiovi tapasivat ensimmäisen kerran Instagramissa ja olivat vähän aikaa ystäviä ennen kuin alkoivat seurustella.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat