Britney Spearsin roolin saavaa näyttelijää arvuutellaan ahkerasti – nämä vaihtoehdot nousivat ylitse muiden

Pop-ikoni Britney Spearsin elämäntarinaan perustuva elokuva on virallisesti tekeillä.

Elokuvan inspiraatio Britney Spears ilmoitti ilouutisista X:ssä torstaina 1. elokuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen innoissani ilmoittaessani, että olen työskennellyt salaisen projektin parissa Marc Plattin kanssa. Hän on aina tehnyt lempielokuviani... pysykää kuulolla, Spears kirjoitti julkaisussaan.

Vaikka virallisia päätöksiä elokuvan näyttelijäkatraasta ei ole vielä tehty, spekuloivat fanit erityisesti siitä, kuka näyttelijätär nappaa Spearsin roolin tulevassa elämäntarinassa.

Spearsin mieleenpainuvaa ulkoista olemusta on hankalaa kopioida toisen näyttelijän kautta, mutta People listasi 10 parasta vaihtoehtoa ikoniseen rooliin.

Disney Channelilla näytellyt ja nykyään musiikkia tekevä Sabrina Carpenter nousi välittömästi fanien huulille erinomaiseksi ehdokkaaksi rooliin elokuvan tuotantoilmoituksen jälkeen.

Carpenter tunnetaan musiikkinsa lisäksi muun muassa elokuvista Tall Girl sekä sarjasta Girl Meets World.

Laulaja, lauluntekijä ja tanssija Tate McRae jakaa useita samanlaisuuksia pop-ikonin kanssa; molemmat aloittivat uransa nuorena, sekä näytellen, laulaen että tanssien.

Kaksikko on myös ilmaissut läheiset tunteensa toisiaan kohtaan; McRae on kertonut Spearsin olevan yksi hänen suurimmista idoleistaan.

Muun muassa Stranger Thingsistä tuttu Millie Bobby Brown, 20, on kertonut toiveistaan näytellä Spearsia vuonna 2022 The Drew Barrymore Showssa. Brownin mukaan näyttelijä samaistuu Spearsiin monella tapaa.

Muun muassa huippusuositusta Euphoria-sarjasta tuttu Sydney Sweeney ei ole tehnyt juurikaan töitä musiikin parissa, mutta näyttelijätär muistuttaa nuorta Spearsia huomattavan paljon.

Sweeneyn näyttelijäntaitoja ollaan myös ylistetty jo hänen nuoruudestaan lähtien; Sweeney on näytellyt muun muassa elokuvissa Everyone But You, Immaculate sekä Madame Web.

26-vuotias Disney-näyttelijä Bella Throne on ollut yksi fanien spekuloimista vaihtoehdoista Spearsin rooliin. Thorne muistuttaa Spearsia huomattavasti vaalentaessaan hiuksensa.

Dove Cameron on myöskin tehnyt töitä niin laulun, tanssin kuin näyttelemisenkin parissa. Cameron tunnetaan muun muassa Disney-rooleistaan sekä vuoden 2022 hitistään Boyfriend.

26-vuotias Elle Fanning muistuttaa nuorta Spearsia melkoisesti. Vaaleakutrinen kaunotar on tehnyt rooleja niin näyttelijänä kuin laulajanakin.

Fanning pukeutui Britneyksi vuoden 2022 Halloweenina. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muun muassa vuoden 2023 hittielokuva Oppenheimerissä tekemästään roolista tunnettu Florence Pugh on myös noussut ehdokkaaksi fanien spekulaatioiden yhteydessä. Näyttelijätär on esitellyt laulutaitojaan muun muassa vuoden 2023 elokuvassa A Good Person.

Yhtenä ehdokkaana vaativaan rooliin on esitelty 26-vuotiasta näyttelijä Madelyn Clineä. Cline tunnetaan rooleistaan teinisarja Outer Banksissa sekä Veitset esiin -sarjan toisessa elokuvassa Glass Onion.

Lue myös:

    Uusimmat