Suomalaisnäyttelijä täytti 40 ja toteutti haaveensa: Ostin hevosen

Näyttelijä Wanda Dubiel täytti lauantaina 40 vuotta. Hän vietti merkkipäiväänsä gaalahumussa.

Näyttelijä Wanda Dubiel saapui lauantai-iltana Helsingin Pörssi-ravintolaan viettämään Eläinsuojelugaalaa.

Freelancerina toimiva näyttelijä on nähty muun muassa elokuvissa Rakkauden rasvaprosentti ja Ei kiitos sekä sarjoissa Isänmaan toivot ja Mustat lesket. Parhaillaan Wanda kertoo nauttivansa kuitenkin vapaammasta jaksosta.

–  Nautin niin sanotusta vapaudesta, sillä tällä hetkellä ei siis ole varsinaista duunia työn alla. Olen siis freelancerin lomalla. En jaksa kuitenkaan murehtia töitä, olen siihen jo liian vanha. Ei kannata murehtia, elämä tuo ja elämä vie, kaikki sujuu.

Freelancerina näyttelijän töitä tekevä Dubiel suunnittelee palaavansa takaisin sorvin ääreen helmikuussa.

Tosin tekemistä Dubielilla kuitenkin riittää, sillä gaalahumussa hän kertoi hankkineensa hiljattain hevosen.

– Olen laittanut itseni kavioliittoon, eli ostanut hevosen. Hevonen on 13-vuotias Hannoverin tamma, nimeltään Wildlife. Sopii siis pakkaukseen, näyttelijä nauraa.

Dubiel ehti haaveilla omasta hevosesta jo pitkään, ensimmäisen kerran hän muistelee karanneensa ratsastustallille jo kolmevuotiaana.

– Yllättäen elämääni tulikin sitten rytinällä hevosihmisiä ja vielä voimakastahtoisia sellaisia. He auttoivat toteuttamaan unelman. Sitten se tapahtui nopeasti ja asiat järjestyivät.

Eläinsuojelugaalassa Dubielin kelpasi juhlia, sillä hän täytti lauantaina 40 vuotta.

– Olen viettänyt Tuhkimo-päivää, ensin olen siivonnut päivän tallia ja nyt olen täällä juhlimassa iltapuvussa. Saa nähdä miten kauan Tuhkimo jaksaa, olen kuitenkin aika yllytyshullu, saa nähdä.

Lue myös:

    Uusimmat