Suomalaisurheilija voitti kymppitonnin potin: "Kyllähän tämä tuntuu hienolta"

Jesse Kallio kruunattiin sunnuntaina Talin keilahallissa perinteisen keilailukilpailu Ballmaster Openin voittajaksi. Kallio nappasi itselleen 10 000 euron pääpalkinnon kukistettuaan Niko Oksasen loppuottelussa 222–212. Kyseessä oli Ballmasterin ensimmäinen suomalaiskeilaajien loppuottelu sitten vuoden 2006.

– Hyvältä se tuntuu. Torstaina heitin turnauksessa ensimmäisen kerran ja heti tuntui, että tänä vuonna voisi olla oikeasti mahdollisuus pärjätä. Finaalipäivänä onnistuin hyvin muutoksissa. Iso kisa on kyseessä ja kymmenentuhatta euroa palkintona, niin kyllähän tämä tuntuu hienolta, ja tässä turnauksessa on isot perinteet, Kallio riemuitsi tiedotteessa.

Suomalaisista kärkinelikkoon mahtui myös 19-vuotias Luukas Väänänen. Neljäs välieriin yltänyt keilaaja oli Ruotsin maajoukkuetähti James Blomgren. Kisaan osallistui yli 500 keilaajaa 17:stä eri maasta.