Suomalaisvahdit kohtasivat NHL:ssä – näin siinä kävi

Jääkiekon NHL:ssä suomalaismaalivahdit ottivat toisistaan mittaa Buffalo Sabresin ja Nashville Predatorsin ottelussa.

Predatorsin maalia vahtinut Juuse Saros päästi kiekon vain kerran verkkoonsa, kun ottelua isännöineen Buffalon maalia vahtineen Ukko-Pekka Luukkosen ohi livahti kaksi osumaa.

Ottelu päättyi vieraaksi saapuneen Nashvillen hyväksi 2–1. Predatorsien molemmat maalit syntyivät jo ensimmäisessä erässä. Sabresin ruotsalaishyökkääjä Victor Olofssonin rangaistuslaukaus toisessa erässä toi buffalolaiset pistelukemille.

Luukkonen torjui Buffalon maalilla yhteensä 27 kertaa ja Saros Nashvillen maalilla 34 kertaa.

Coloradolle kolmas peräkkäinen tappio

Los Angeles Kings kukisti 4–1-lukemin Colorado Avalanchesin, jolle tappio oli kolmas peräkkäinen. Colorado avasi ottelun maalisaldon Josh Mansonin osumalla, josta Mikko Rantanen nappasi syöttöpisteen.

Los Angeles tasoitti kuitenkin lukemat toisessa erässä ja sinetöi vieraaksi saapuneiden coloradolaisten tappion kolmella lisämaalilla viimeisessä erässä.