Suomeen saapuva laulaja kertoo käyneensä lähellä kuolemaa – jakoi rehellisen somepostauksen: "Kadun sitä, että tein paluun"

Halsey julkaisi rehellisen kirjoituksen, jossa hän kertoo katuvansa sitä, että teki paluun.

Elokuussa Flow Festivaleilla esiintyvä yhdysvaltalaisartisti Halsey jakoi somepalvelu Tumblriin tunteikkaan kirjoituksen, jossa hän kertoo kohtaamastaan nettivihasta ja sanoo katuvansa sitä, että palasi musiikin pariin. Samassa postauksessa laulaja myös kertoo, että oli lähellä kuolla.

Omat fanini ovat minulle ilkeämpiä kuin kukaan muu koko planeetalla. En tietenkään puhu teistä kaikista. Mutta ennen vain pieni joukko oli minulle kamalia, ja nyt näyttää siltä, ​​​​että enemmistö on vain pysynyt mukana matkassani voidakseen kertoa satunnaisesti, kuinka paljon he vihaavat minua tai kuinka kauhea olen, Halsey kirjoittaa julkaisussaan.

Halsey kirjoittaa tekstissään, että hänen on vaikeaa haluta tulla tilaan, joka on "täysin vailla ystävällisyyttä, myötätuntoa ja kärsivällisyyttä". 

– Erityisesti sen jälkeen, kun olen vuosien ajan yrittänyt vältellä vuorovaikutusta siinä pelossa, että juuri näin tulee käymään, Halsey kirjoittaa.

– Menetin melkein elämäni. En aio tehdä enää mitään, mikä ei tee minua onnelliseksi. Minulla ei ole siihen henkisesti varaa, hän jatkaa.

Halsey kertoi kesäkuussa, että hänellä oli diagnosoitu lupus sekä harvinainen lymfoproliferatiivinen sairaus vuonna 2022, ja että hän on taistellut sairauksia vastaan kaikessa hiljaisuudessa.

Lupus on autoimmuunisairaus, jossa elimistön immuunijärjestelmä erehtyy luulemaan terveitä kudoksia vieraiksi tunkeutujiksi ja hyökkää niitä vastaan sen sijaan, että se kohdistaisi hyökkäyksen huonoihin bakteereihin ja viruksiin. Lymfoproliferatiiviset sairaudet puolestaan aiheuttavat T-solujen hallitsematonta tuotantoa.

– Kun sairastuin, niin ainoa asia, jota pystyin ajattelemaan, oli paraneminen, jotta voisin tehdä paluun ja olla taas osa tätä, mutta en edes tiedä, mitä "tämä" enää on. Haluaisin vain ryömiä koloon ja kadun sitä, että tein paluun, hän kirjoittaa.

Halsey julkaisi hiljattain kaksi uutta singleä. Kesäkuussa, vuoden julkaisutauon jälkeen ilmestyi kappale The End, jonka yhteydessä artisti kertoi sairastumisestaan. Viime viikolla päivänvalon näki toinen uutuussingle Lucky, joka kanavoi Britney Spearsin samannimistä kappaletta vuodelta 2000. Halsey viittaa molemmissa kappaleissa sairastumiseensa.

Lue myös:

    Uusimmat