Snoop Doggin 24-vuotias tytär sai vakavan aivohalvauksen – purskahti itkuun kuultuaan asiasta sairaalassa

Räppäri Snoop Doggin 24-vuotias tytär Cori Broadus päivitti vointiaan sairaalasta aivohalvauksen jälkeen. 

Rap-artisti Snoop Doggin, 52, tytär Cori Broadus, 24, paljasti sosiaalisessa mediassa saaneensa aivohalvauksen.

Broadus julkaisi kuvia sairaalasta Instagramin tarinat-osiossa. 

– Sain vakavan aivohalvauksen tänä aamuna. Purskahdin itkuun, kun minulle kerrottiin. Olen vasta 24-vuotias, mitä olen tehnyt menneisyydessäni ansaitakseni kaiken tämän, Broadus kirjoitti lohduttomana.

Broadus ei kertonut tarkemmin aivohalvauksesta tai toipumisestaan, mutta hänellä on ollut ennenkin ongelmia terveytensä kanssa. 6-vuotiaana hänellä diagnosoitiin lupus-autoimmuunisairaus.

Lupus on autoimmuunisairaus, jossa elimistön immuunijärjestelmä erehtyy pitämään terveitä kudoksia vieraina tunkeutujina ja hyökkää niiden kimppuun sen sijaan, että se kohdistaisi toimensa huonoihin bakteereihin ja viruksiin. Se aiheuttaa tulehduksen, joka voi vaikuttaa niveliin, ihoon, munuaisiin, verisoluihin, aivoihin, sydämeen ja keuhkoihin. Sairauteen ei ole tällä hetkellä parannuskeinoa.

Koska lupus vaikuttaa useisiin elimiin kehossa, se voi lisätä aivohalvauksen riskiä.

Syyskuussa 2023 Broadus kertoi Peoplelle sairautensa kanssa käymästään taistelusta ja siitä, miten on voinut sen jälkeen, kun teki joitakin elämäntapamuutoksia.

– Olen voinut hyvin, paremmin kuin koskaan ennen. Kehoni ei ole kipeä. Kun sinulla on lupus, se on yksi tärkeimmistä asioistasi. Nivelet ovat kipeät, sinulla on niveltulehdus. Ja nyt en hitto vie valita polvistani, jaloistani, käsistäni tai selästäni, Broadus kertoi tuolloin. 

Edistymisestä huolimatta Broadus sanoi tietävänsä, että hänen on vielä tehtävä lisää elämäntapamuutoksia, jotka voisivat parantaa hänen terveyttään. Hän kertoi tuolloin kamppailleensa edelleen huonojen syömistottumusten ja kunnollisen levon puutteen kanssa. 

Broaduksen äiti on Shante Broadus. Hänellä ja Snoop Doggilla on myös kaksi muuta lasta: Corde, 29, ja Cordell, 26. Lisäksi räppärillä on poika Julian, 26, Laurie Holmondin kanssa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat