Suosikkinäyttelijä Hannes Suominen muistelee TTK-menestystään: "Tehtiin esitys ja sitten se esitettiin"

Hannes Suominen ja Kiti Kokkonen vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa syksyn uutuusrevyystä.

Näyttelijä Hannes Suominen ponnahti suursuosioon Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta vuonna 2018, jolloin hän sijoittui toiseksi parinsa Kia Lehmuskosken kanssa. Suominen vieraili Huomenta Suomessa kertomassa miltä yhtäkkinen suosio tuntui ja mitä tuleva syksy tuo tullessaan.

– Silloin kun sitä tehtiin, niin varmaan tunnistettiin vähän enemmän. Otin sen työnä, sillä tavalla kuin tämä näytteleminenkin on. Tehtiin esitys ja sitten se esitettiin, Suominen nauraa.

– Siinä ei sen kummempaa tarvinnut miettiä, hän toteaa.

Suominen kertoo, että vaikka tanssi ei valitettavasti jäänyt harrastukseksi, niin tulevana syksynä hän tanssii jälleen hiukan enemmän, kun pian ensi-iltansa saa Suomen Komediateatterin Näillä mennään -revyy.

– Tässä tulevassa revyyssä tanssitaan, mutta se on vähän erilaista.

Suomisen kanssa Huomenta Suomen studiossa vieraili myös Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen. Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä teatteri jaksaa Kokkosen mukaan henkisesti hyvin.

– Toki kun kulttuurista leikataan, niin totta kai ajat ovat todella haastavia ja ihmisten kulutuskäyttäytyminenkin on muuttunut. Mutta me olemme sinnikkäitä oltu aina ja ollaan yhä, Kokkonen sanoo.

Sekä Suominen, että Kokkonen odottavat innolla tulevan revyyn esityksiä. Työryhmä on harjoitellut nyt viikon verran ja ensi-ilta on kuukauden päästä. Kokkonen kertoo esityksen olevan monipuolinen kaikilta osin.

– Olen joka syksy ylpeä, mutta nyt ehkä jopa vähän häkeltynyt, Kokkonen toteaa.

Kokkonen paljastaa, että osa sketseistä tehdään vasta viime tingassa, koska ajankohtaisuus revyytä tehtäessä on hyvin tärkeää. 

– Nytkin on niin, että meillä on yksi kokonaan tekemätön numero, joka valmistuu todennäköisesti viikon päästä. Myös esityskaudella on joka syksy päivitetty tekstejä, Kokkonen kertoo.

Miten Hannes Suomisesta tuli näyttelijä ja millaisena Kiti Kokkonen kokee revyyn tekemisen? Katso kokonaiset haastattelut oheisilta videoilta!

Katso video! Näillä mennään -revyy tuo ilkikurisia valonpilkahduksia syysiltoihin!

Lue myös:

    Uusimmat