Suurmestarin juniori-versiossa kisaavat lapset – tutustu kauteen

Suurmestarin juniori-versio nostaa parrasvaloihin lapset. Tutustu kauden tähtiin. 

Suurmestari Jaakko Saariluoman on laatimia tehtäviä Juniori Suurmestarissa tekevät lapset tuomari Pilvi Hämäläisen valvovan silmän alla. Ohjelman perusidea on sama kuin aikuisillakin: lapset kilpailevat Suurmestarin laatimissa älyä, taitoa ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä. 

Kauden lapsikilpailijat ovat Ellen, Elmo, Maija, Siru ja Taisto

– Olen erityisen iloinen siitä, että saimme lapset mukaan ohjelmaan. Olen Suurmestarina nähnyt monenlaista, mutta lapsikilpailijoiden varaukseton into ja ilo yhdistettynä nokkelaan, monitasoiseen ja ennalta-arvaamattomaan ajatteluun osasi yllättää jopa minut, Saariluoma sanoo tiedotteessa

Tutustu kisaajiin: 

ELMO, 13
Sanavalmis Elmo on musiikkiluokalla ja harrastaa sähkökitaran soittoa ja jalkapalloa. Isona Elmo haluaisi olla rikas ja kuuluisa. Hän on seurannut Suurmestari-ohjelmaa jo pitkään, ja pääsee nyt viimein itse irti ohjelmassa. Elmo lähtee suorittamaan Suurmestarin tehtäviä suurella itseluottamuksella, eikä pelkää haastaa itse Suurmestariakaan. Mitä siitä syntyy, kun kartanolla Pilviä ei näy missään ja Elmo lähtee luomaan Suurmestari-aiheista videota, se selviää kauden aikana!

ELLEN, 11
Kekseliäs Ellen harrastaa taekwondoa. Ellen on hyvin sosiaalinen, ja tykkää pelata pelejä kavereiden kanssa ja piirtää. Isona hän haluaisi olla näyttelijä, malli tai kampaaja. Ellenin mielestä Suurmestarin tehtävien tekeminen kartanolla oli jännittävää ja hauskaa. Suorituksissaan hän hakee rohkeita ratkaisuja ja on myös valmis puolustamaan niitä itse Suurmestarille studiolla. Myös mielikuvitus on Ellenillä hyvin käytössä, oli sitten kyse Suurmestari-aiheisen videon tekemisestä tai Pilvin lassoamisesta.

MAIJA, 11
Valovoimaisen Maijan lempiharrastus on jalkapallo. Koulussa Maijan lempiaineita ovat etenkin ympäristöoppi ja kuvaamataito. Isona hän haluaisi olla taiteilija ja julkkis-miljonääri. Maijalla on hyvä ongelmanratkaisukyky, ja hän osaa hyödyntää vilkasta mielikuvitustaan Suurmestarin tehtävissä. Studiolla hän osaa myös haastaa Suurmestaria, mutta voiko irtoavasta hampaasta saada lisäpisteitä, se jää nähtäväksi.

SIRU, 10
Määrätietoinen Siru harrastaa cheerleadingiä kilpatasolla. Isona Siru haluaisikin olla mukana cheerleadingin MM-joukkueessa. Koulussa hänen lempiaineensa on käsityö. Siru pitää pulmista ja arvoituksista, ja siksi Suurmestarista onkin tullut Sirun lempiohjelmia. Tehtävien suorittaminen Suurmestarin kartanolla oli Sirun mielestä jännittävää, hauskaa ja sopivalla tavalla outoa. Hän lähtee tehtäväsuorituksiin suurella päättäväisyydellä, mikä toisinaan johdattaa tuomari-Pilvin hyvin erikoisiin tilanteisiin.

TAISTO, 12
Filosofinen Taisto harrastaa pianonsoittoa, soittaa bändissä synaa ja rakastaa kissoja. Koulussa Taisto pitää etenkin historiasta ja ympäristöopista. Isona hän haluaa muuttaa maailmaa. Taisto on hyvä keskustelija ja tykkää tutkia, pohtia ja analysoida asioita. Tämän huomaa studiolla myös itse Suurmestari, joka saattaa joskus jopa mennä hiljaiseksi keskustelujen edetessä. Mutta pysyykö Taistolla aina pokka tehtäväsuorituksien aikana, se nähdään kauden aikana.

Juniori Suurmestari alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 30.11. klo 19.30. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat