Sydänkohtauksen saaneesta Valioliiga-kapteenista uutta tietoa – seura kertoo onnistuneesta toimenpiteestä

Valioliiga-seura Lutonin kapteeni Tom Lockyer on kotiutunut sairaalasta, seura kertoo. Lockyer lyhistyi kentälle lauantaina kesken Bournemouthin ja Lutonin välisen ottelun.

Ensihoitoa saanut Lockyer kuljetettiin kentältä sairaalaan. Seura vahvisti myöhemmin hänen saaneen sydänkohtauksen.

Torstaina Luton päivitti tietoja Lockyerin toipumisesta.

– Kiitollisena kerromme, että kapteenimme Tom Lockyer on aloittanut kuntoutusjakson kotonaan päästyään sairaalasta keskiviikkona, tiedotteessa sanotaan.

– Tämä rohkaiseva uutinen on seurausta tiistaina tehdystä onnistuneesta toimenpiteestä, jossa Tomille asennettiin rytmihäiriötahdistin estämään lauantain tapahtumien toistuminen.

Seura, Lockyer ja tämän perhe ilmaisivat tiedotteessa kiitoksensa Bournemouthille, sen kannattajille ja työntekijöille. Erityiskiitokset menivät Bournemouthin lääkintähenkilöstölle sekä keskikenttäpelaaja Philip Billingille, joka oli ensimmäisenä auttamassa Lockyeria kentällä. 

– Bournemouthin lääkintätiimin ja paikallisten ensihoitajien tukemana meidän lääkintätiiminne onnistui antamaan Tomille mahdollisuuden toipua.

Lockyer lyyhistyi nurmelle myös viime kevään nousukarsintafinaalissa. Tuolloin hän kärsi rytmihäiriöistä ja kävi myöhemmin sydänoperaatiossa. Lutonin mukaan viikon aikana tehdyt testit ovat osoittaneet, että lauantain sydänkohtaus oli taustaltaan erilainen kuin toukokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat