Valioliigassa pelottava tilanne: pelaaja lyyhistyi kentälle – seura: sai sydänkohtauksen

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Bournemouthin ja Lutonin lauantain ottelu keskeytettiin, kun vierasjoukkue Lutonin kapteeni Tom Lockyer lyyhistyi kentälle. Luton jakoi nyt päivityksen puolustajansa tilanteesta.

Pelottava tapaus sattui toisella puoliajalla, kun Lockyer tipahti kentän pintaan. Ensihoitajat rynnistivät nopeasti paikalle, minkä jälkeen molemmat joukkueet poistuivat pukuhuoneiden puolelle.

– Kaikki toiveemme ja rukouksemme ovat Tom Lockyerin keskuudessa, joka on onneksi tajuissaan. Hänet on viety sairaalaan, Luton kertoi.

Luton vahvisti, että Lockyer sai sydänkohtauksen.

– Haluamme kiittää Bournemouthia ja molempien joukkueiden lääkintähenkilökuntaa heidän välittömästä ja mahtavasta reagoinnista.

– Olemme pahoillamme kaikkien paikalla olleiden kannattajien puolesta. Kummankaan joukkueen pelaajat eivät kokeneet, että he voisivat jatkaa peliä sen jälkeen, kun he näkivät rakastetun joukkuetoverin ja ystävän lyyhistyvän noin. Kiitämme kaikkia, jotka antoivat fantastiset aplodit ja jotka lauloivat ”Locksin” nimeä noin vaikean tilanteen keskellä, Luton jatkoi.

Lockyer, 29, kannettiin viime toukokuussa paareilla kentältä pois, kun Luton pelasi Championshipin play-off-ottelua Wembleyn stadionilla. Hän vietti tämän jälkeen neljä päivää sairaalassa.

Lue myös:

    Uusimmat