Syy Ron Mossin yllättävään Suomi-vierailuun selvisi – nähdään Vain elämää -ohjelmassa

Ronn Moss nähdään tulevana syksynä lauluohjelmassa.

Vain elämää -kausi alkaa Nelosella 6. syyskuuta ja tänä vuonna ohjelman tähtiartisteina nähdään Waldo, Eini, Hanna Pakarinen, Jussi Rainio, Costello Hautamäki, Marko Hietala, Ilta ja Roope Salminen.

Nelosen tiedotteessa kerrotaan, että tulevalla kaudella sarjassa nähdään kunniavieraita, kun Katri Helena ja Hector saapuvat Satulinnaan. Artistit kokevat myös jättiyllätyksen, kun paikalle saapuu myös Kauniit ja rohkeat -sarjan Ridge Forresterina tunnettu Ronn Moss.

MTV Uutiset uutisoi viime kesänä Mossin Suomen-vierailusta, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia. Postauksen mukaan hän muun muassa illasti ystävänsä, huippukokki Henri Alénin kanssa suositussa Pastis-ravintolassa.

Kesällä puolestaan juontaja Ellen Jokikunnas ja hänen aviomiehensä Jari Rask vierailivat Mossin ja tämän vaimon Devin DeVasquezin luona Pugliassa, Italiassa. Ilta sujui kokkaillen ja seurustellen. 

Nelikko keskusteli tapaamisensa aikana muun muassa unelmista ja siitä, miksi he pitävät juuri Puglian alueesta ja Italiasta.  

– Heillä on samat perustelut kuin meillä: he rakastavat Italian ilmastoa, kulttuuria, ihmisiä ja ruokaa. Ilta oli käsittämättömän ihana. En tiedä, odotinko mitään tai olisiko pitänyt odottaa jotakin, mutta he ovat sydämellisiä, lämpimiä ja hauskoja ihmisiä, Ellen kertoi MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat