Tähtikuljettajan apuri hukkasi tärkeimmän työvälineensä – hätääntynyt reaktio tallentui tv-kuviin: "Ei toivoisi kenellekään"

Näin kävi kartanlukija Scott Martinin nuottiviholle – hätääntyneet ilmeet tallentuivat tv-kuviin 1:31
Näin kävi kartanlukija Scott Martinin nuottiviholle – hätääntyneet ilmeet tallentuivat tv-kuviin.

Toyotan tähtikuljettajan Elfyn Evansin kartanlukija Scott Martin järjesti kaksikolle jännittäviä hetkiä Portugalin MM-rallissa, kun hän unohti nuottivihkonsa tarkastuspisteelle.

MTV Urheilun asiantuntija Jari Ketomaa hämmästyi seitsemännen erikoiskokeen alussa, kun hän huomasi tv-kuvista, että Martin lukee nuotteja omasta puhelimestaan. Syy tähän selvisi erikoiskokeen jälkeen, kun tv-lähetyksessä näytettiin, mitä nuottiviholle oikein kävi.

Martin kävi kuudennen erikoiskokeen tarkistuspisteellä nuottivihko kourassaan, mutta unohti vihon tarkistuspisteen pöydälle. Hän huomasi unohduksensa vasta seuraavan erikoiskokeen lähdössä.

Tv-kamerat tallensivat hetken, jolloin Martin tajusi, ettei vihko ole hänen mukanaan ja hätääntynyt etsintä alkoi.

– Tuo on muuten semmoinen tunne, jota ei toivo kenellekään, Ketomaa kommentoi näkemäänsä.

Kaksikon onneksi Martin pitää varmuuskopiota nuoteistaan omassa puhelimessaan, joten nuotit saatiin kuitenkin luettua. Martin kommentoi unohdustaan WRC:n lähetyksessä seitsemännen erikoiskokeen jälkeen, jolloin hän sai myös kuulla toimittajalta, mihin nuottivihko oli jäänyt.

– Se on hyvä tietää. Se on ensimmäinen päivitys, minkä saan sen olinpaikasta. Se oli pienoinen yllätys. Selvästi EK6:n jälkeen oli sekaannusta ja minun piti nousta autosta. Nuotit olivat kädessäni ja unohdin ne sinne, Martin kommentoi.

– Olen todella iloinen, että minulla on aina digitaalinen kopio (nuoteista) mukanani. Olen aina tehnyt niin, koska ei ikinä tiedä, mitä tapahtuu, Martin jatkaa.

Mitä ihmettä? Elfyn Evansin kartturi Scott Martin lukee nuotit puhelimesta – "Nyt on tapahtunut jotain käsittämätöntä" 1:21
Elfyn Evansin kartanlukija Scott Martin luki nuottinsa puhelimesta unohdettuaan nuottivihkonsa.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat