Tähtipelaaja hyllytetty Mestarien liigan huippuottelusta – taustalla kurinpidolliset syyt

Paris Saint-Germainin suurimpiin tähtiin kuuluvaa Ousmane Dembeleä ei nähdä tämäniltaisessa jalkapallon Mestarien liigan vierasottelussa Arsenalia vastaan. Syynä ei kuitenkaan ole loukkaantuminen tai pelikielto vaan kurinpidolliset syyt.

PSG:n päävalmentajan Luis Enriquen mukaan Dembelen hyllytys Arsenal-ottelusta johtuu siitä, ettei tämä "noudattanut tai kunnioittanut joukkueen odotuksia". Ranskalaismedian mukaan Dembele kävi viime perjantaina pelatussa Rennes-ottelussa kiivasta sananvaihtoa Enriquen kanssa. Dembele otettiin ottelun lopussa vaihtoon.

Ranskan maajoukkueen tähtinimiin kuuluva Dembele on ollut tällä kaudella PSG:n avainpelaajia. Oikealla laidalla viihtyvä Dembele on tehnyt kuluvan kauden kuudessa Ranskan liigan ottelussaan neljä maalia ja antanut syötön yhtä moneen osumaan.

– Jos joku ei täytä tai kunnioita joukkueen odotuksia, se tarkoittaa, että hän ei ole valmis pelaamaan, Enrique sanoi Dembelen pudottamisesta kokoonpanosta.

PSG aloitti Mestarien liigan urakkansa 1–0-kotivoitolla Gironasta. Arsenal pelasi maalittoman vierastuloksen Atalantaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat