Taiturimainen viimeistely käynnisti kirin – PSV:n huima nousu palkittiin Mestarien liigan pudotuspelipaikalla

Maalikooste: Sevilla - PSV 7:43
Maalikooste: PSV:ltä huima nousu Sevillan vieraana – Ismael Saibarilta upea 1–2-kavennusmaali

Hollantilainen PSV kampesi itsensä jalkapallon Mestarien liigan pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa sitten kauden 2015–2016.

PSV oli B-lohkon toiseksi viimeisellä kierroksella tukalassa tilanteessa Sevillan vieraana, kun marokkolaishyökkääjä Youssef En Nesyri vei espanjalaisjoukkueen 2–0-johtoon pian tauon jälkeen.

Vieraiden kiri alkoi Sevillan Lucas Ocamposin otettua pian tunnin jälkeen kaksi varoitusta kolmeen minuuttiin. En Nesyrin maajoukkuekaveri Ismael Saibari nosti PSV:n maalin päähän upealla kavennusosumalla vain kaksi minuuttia Ocamposin ulosajon jälkeen.

Saibarin kavennusosuma ja kaikki muut ottelun maalit ovat katsottavissa jutun pääkuvana olevalta videolta.

PSV:n tasoitus tuli 80 minuutin kohdalla Sevilla-puolustuksen ohjattua pallon omaan maaliin, ja Ricardo Pepi puski vieraiden 3–2-voittomaalin toisella lisäaikaminuutilla.

83. minuutilla kentältä pois vaihdettu Sevillan Fernando sai vielä ottelun päätyttyä suoran punaisen kortin.

Tappion myötä Sevilla on B-lohkossa viimeisenä, ja sen on voitettava lohkovaiheen päätöskierroksella ranskalainen Lens noustakseen Eurooppa-liigan pudotuspelipaikkaan oikeuttavalle kolmannelle sijalle.

Sevilla on hallitseva Eurooppa-liigan mestari, ja seura on voittanut aiemmin Uefa Cupina tunnetun turnauksen ennätykselliset seitsemän kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat