Taivaalta mätkähtänyt kala rikkoi Teslan tuulilasin Yhdysvalloissa

Yhdysvaltalaispariskunnan tuulilasiin mätkähti yllätys taivaalta. Samoin kävi Ollin autolle vuonna 2021.

Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuvan pariskunnan Teslan tuulilasiin mätkähti heinäkuisena sunnuntaina kala taivaalta. Tapauksesta uutisoivat muun muassa paikallismedia NJ sekä ABC7.

Cynthia Levine oli sisällä kotonaan ja hänen Jeffrey-miehensä talon takapihalla, kun ulkoa kuului kova mätkähdys. Pihatielle pysäköity Tesla alkoi hälyttää Cynthian mukaan tavalla, jollaista pariskunta ei ollut aiemmin kuullut.

Pihatielle rientänyt pari huomasi pian, mitä heidän autolleen oli tapahtunut. Tuulilasi oli rikki, ja auton päällä oli kalan suomuja ja sisälmyksiä.

Teslan kamera tallensi tilanteen videolle, jonka perusteella pariskunta epäilee linnun lentäneen kala suussaan ja pudottaneen sen auton päälle. Heidän kotinsa takapihalla pesii kotka, jota pari epäilee syylliseksi. Katso video alta:

Sattunut Suomessakin

Vuonna 2021 suomalaisen Ollin auton tuulilasiin mätkähti niin ikään kala. Myös tässä tapauksessa syylliseksi epäiltiin lintua. Tuolloin Birdlifen suojelu- ja tutkimusjohtaja Teemu Lehtiniemi arveli MTV Uutisille, että saalis on voinut olla liian painava linnulle. Syynä kalan putoamiselle on voinut olla myös se, että toinen lintu on tullut häiritsemään kalaa kynsissään kantanutta lintua.

Syylliseksi Lehtiniemi epäili merikotkaa.

Katso alla olevalta videolta, millaista tuhoa kala aiheutti Ollin tuulilasille

Lähteet:  NJ, ABC7

Lue myös:

    Uusimmat