Prinsessa Dianan kokki paljastaa haastattelussa, mitä prinsessa söi yleensä aamiaiseksi.
Darren McGrady työskenteli rakastetun prinsessa Dianan henkilökohtaisena kokkina vuodesta 1993 vuoteen 1997. Hän kertoo nyt haastattelussa prinsessan aamutottumuksista.
Walesin prinsessa heräsi yleensä puoli kahdeksan, ja aamiaisen jälkeen hän teki treenin.
Darren kertoo, että Dianan ateriavalinta oli epätavallinen kuninkaalliselle. Hän kertoi Insider-lehden haastattelussa, kuinka Diana söi vähintään kolme kertaa viikossa tölkillisen papuja.
– Hän halusi nimenomaan Heinz-papuja, koska joku oli sanonut hänelle niissä olevan vähän rasvaa ja hiilihydraattia, mutta paljon proteiinia. Juuri sellaisia ainesosia, jotka sopivat treenaajalle.
– Prinsessa pyysi aina tölkillisen papuja, verigreipin, kupin kahvia ja lasin appelsiinimehua silloin, kun oli menossa kuntosalille.
Kuninkaallinen kokki palveli prinsessa Dianaa siihen kohtalokkaaseen päivään saakka, kun koko maailman rakastama prinsessa menehtyi.
LUE MYÖS: Surullinen paljastus julki – piristääkseen suhdettaan Charlesiin, Dianaa neuvottiin pukeutumaan peruukkiin, jotta näyttäisi enemmän Camillalta
Darren työskenteli myös kuningatar Elisabetille Buckinghamin palatsissa.
Kokki asuu nykyisin Dallasissa Teksasissa ja julkaisee kirjoja sekä videoita kokemuksestaan kuninkaallisten alaisuudessa.
Kokki kertoi vuonna 2017 Hello! -Lehdelle, että prinsessa ei syönyt punaista lihaa.
– Joskus hän saattoi syödä karitsaa, kun oli vieraita, mutta pääosin hän söi kanaa, kalaa tai kasvisruokaa.
LÄHDE: Express