Tällaiset olivat Alma Hätösen häät

Alma Hätönen kertoo, kuinka puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla 1:22
Katso myös: Alma Hätönen kertoi Kuutamolla-ohjelmassa, kuinka hänen puolisonsa Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla.

Alma Hätönen kertoo someseuraajilleen yksityiskohtia hänen ja puolisonsa häistä.

Juontaja Alma Hätönen ja hänen kumppaninsa, näyttelijä Jaakko Ohtonen sanoivat heinäkuun alussa toisilleen tahdon. Hätönen kertoo nyttemmin Instagramissa tarkempia yksityiskohtia parin hääpäivästä. Hän julkaisi Instagram-tililleen kauniin kuvasarjan, jossa on otoksia hänen ja Ohtosen hääpäivältä.

Hätönen kirjoittaa julkaisussaan, että hän ja Ohtonen päättivät keväällä varata maistraatin ja pitää häänsä hyvin rentoina.

– Varasin maistraatista omin päin meille päivän, joka näin jälkikäteen oli täydellinen. Tajuttiin hääjuhlassa, että oltiin tavattu ensimmäisen kerran 9 vuotta sitten juurikin samana viikonloppuna. Ensitreffit tulivat kuitenkin sitten vasta puoli vuotta myöhemmin, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Maistraatissa pidetyssä vihkimistilaisuudessa olivat mukana sekä Hätösen että Ohtosen vanhemmat, Hätösen vanhempien uudet puolisot sekä pariskunnan ystävä kuvaamassa. 

– Meidän alkusuhteen aikana en jostain syystä ikinä iskenyt Jaakolle silmää ja vitsailtiin silloin, että isken silmää vasta sitten alttarilla. Se lupaus ei kestänyt näiden vuosien aikana, mutta siitä huolimatta iskettiin molemmat toisillemme silmää sanoessamme tahdon. Meitä nauratti, notaari oli ehkä vähän hämillään, Hätönen kirjoittaa.

Vihkimisen jälkeen hääseurue suuntasi syömään ravintola Cellaan, jossa Hätönen ja Ohtonen viettivät aikoinaan ensitreffejään. Ravintolasta hääpari jatkoi puistopiknikille kera ystäviensä. 

– Oli ihanaa, mutta aika hektistä tuo naimisiinmeno! Hätönen huomauttaa tekstissään.

Seuraavana päivänä aviopari lähti läheisimpien ystäviensä kanssa mökille muutamaksi päiväksi. 

– Sanottiin, ettei haluta häälahjoja, vaan meille paras lahja on huolettomuus ja rento tunnelma. Sovittiin, että kaikki esivalmistelevat jonkin ruuan ja päästään heti mökille saavuttuamme istumaan kaikki porukalla pöydän äärelle. Tämä ratkaisu osoittautui aivan loistavaksi. Häädinnerinä meillä oli hodareita, tietenkin!

Hätönen kirjoittaa jännittäneensä etukäteen sitä, miten asiat tulisivat tärkeänä päivänä menemään. Hän kertoo kuitenkin saaneensa ystävältään muistutuksen: Mitä jos kaikki meneekin hyvin?

– Ja niin vain, viikonloppu meni just niin ihanasti, rennosti ja meidän näköisesti kuin toivottiin. Rakkaita ystäviä, rakkautta, luontoa, saunomista ja uimista. Jatkettiin juhlimista vielä Oulun ystävien kanssa seuraavana viikonloppuna Bättrefolkissa, joten olisiko se häähumu nyt sitten tässä.

– Kiitos ystävät kaikesta. Me rakastetaan teitä, Hätönen päättää tekstinsä.

Hätönen ja Ohtonen kihlautuivat kesällä 2023.

Lue myös:

    Uusimmat