Näyttävät hääkuvat julki! Radiojuontaja Tommi Manninen kertoo yksityiskohtia hänen ja vaimonsa suuresta päivästä

Tommi Mannisen ja hänen puolisonsa häitä tanssittiin kesäkuussa.

Ylen radiojuontaja Tommi Manninen ja hänen kumppaninsa Veera menivät kesäkuussa naimisiin. Manninen on nyttemmin jakanut Instagram-tililleen hääaiheisen kuvasarjan, jonka yhteydessä hän kertoo tarkemmin parin suuresta päivästä.

Manninen kertoo julkaisussaan, että parin häitä tanssittiin Tammelassa, jossa rakastavaiset olivat aikoinaan ensitreffeillä telttailemassa. Alueelta löytyi Mannisen mukaan heidän näköisensä juhlapaikka.

– Bonuksena pappi, joka oli oma tuttu ripariajoilta, osasi vinkata Kärkölän ihastuttavan hirsikirkon vihkimistä varten, Manninen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Mannisen mukaan pari vietti "kunnianhimoisia kotikutoisia" häitä miltei sadan ystävän ja läheisen voimin. Moni läheinen oli auttamassa käytännön asioiden järjestämisessä joko itse hääpäivänä tai ennen sitä. 

Juhlatilan koristelemisen hoitivat Mannisen mukaan hääpari, kaasot ja bestmanit. 

– About kaikki heinien kuivaamisesta servetteihin ja koristekoivuista marenkeihin on syntynyt jossain vaiheessa viime vuotta meidän keittiönpöydän hääpajalla.

Ruuan ja hääkakkujen tekemisestä vastasivat hääparin perheet. Hääpäivänä keittiöön saapuivat huhkimaan Mannisen äidin ystävät.

Sulhanen kertoo, että hänellä riitti hääpäivänä juttua. 

– Meillä suurimmat puheet tuli allekirjoittaneen toimesta, tai siis puhuin niin pitkään, ettei muille jäänyt enää aikaa. Häätanssina tanssimme PehmoainonValssin, jonka vanha koulukaveri tuli esittämään. Elias Kaskinen puolestaan vastasi bileiden starttaamisesta ennen DJ:tä, Manninen kirjoittaa.

– Juomat haettiin perinteisesti merten takaa, mutta olutmiehenä järjestin pari spesialiteettia. Kahviavec-vaihtoehtina oli laadukasta stouttia ja sen lisäksi meillä oli oma hääolut! Se on tosin ihan oma tarinansa ja projektinsa jonka avaan omana postauksena, hän jatkaa.

Manninen kirjoittaa, että vaikka kyseessä oli hänen ja hänen vaimonsa päivä, ei se olisi onnistunut ilman "miljoonaa muuta tahoa sekä läheisten apua". 

– Olen aina halunnut naimisiin, mutta en rehellisesti ennen niiden järjestämistä tajunnut, miten iso projekti se on. 

Manninen lupaa avata Instagramin Tarinat-osiossa vielä enemmän sitä, mihin kaikkeen he saivat häiden kanssa apua matkan varrella. 

– Ja vaikka työtä on paljon, niin tuo päivä oli just niin maaginen mitä muut hääparit ovat mainostaneet. Näin se piti tehdä ja yhtään asiaa en olisi muuttanut. 15.6.2024 oli täydellinen päivä ja ihanaa, että meillä on kuvat muistona, hän kirjoittaa julkaisunsa lopussa.
 

Lue myös:

    Uusimmat