Tampereella huima fanirynnistys – Olli Salon sanat osuivat kiperällä tavalla oikeaan

Maalikooste: Ilves - KooKoo 6:42
Videolla maalikooste ottelusta Ilves-KooKoo.

Peräti yhdeksän bussillista KooKoon faneja ja sen ottelutapahtuman henkilökuntaan kuuluvia osallistui lauantaina fanimatkalle Tampereelle, kun jääkiekkoliigassa vasta sijalla 14. ennen ottelua ollut joukkue lähti haastamaan kärkijoukkue Ilvestä.

Kun tulos oli 0–4, niin syystäkin koko joukkue kävi vielä pukukopissa käynnin jälkeenkin jäällä kiittämässä 460:tä KooKoo-fania kannustuksesta. Nollapeli oli maalivahti Oskari Setäselle kauden kolmas ja uran 24:s.

– Saimme halliin kotikenttäedun, kun oli noin paljon faneja paikalla. Tämä oli selvästi kauden paras 60-minuuttinen meiltä, Setänen hehkutti.

Ulkomaalaiset tekivät kaikki KooKoon maalit. Seth Bartonin kauden toinen maali jäi voittomaaliksi. KooKoo oli hävinnyt kuusi edellistä runkosarjan otteluaan Ilvekselle eikä ollut kertaakaan voittanut sitä Tampereella.

Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajaksi kauden jälkeen siirtyvä KooKoon valmentaja Olli Salo muistutti kauden alun lausunnoistaan.

– Sanoin ennen kautta, että tällä kaudella liiga on tasaisempi kuin aiemmin. Olemme lahjoittaneet alkukaudesta voittoja muille, mutta nyt aloitamme uuden jakson, Salo korosti.