Tappara reagoi Tampereen ratikkaonnettomuuteen – "Tiedettiin, että Juha Metsola on…"

Tampereella kaksi raitiovaunua kolaroi keskenään tiistaina. SM-liigaseura Tappara päätti reagoida tapaukseen sosiaalisen median puolella, koska se oli osaltaan tapahtuneessa "mukana".

Aamulehden mukaan Tampereen ratikkaonnettomuus tapahtui tiistai-iltana noin kello 20.30 kaupungin keskustassa. Kolarissa SM-liigaseura Tapparan teippauksilla varustettu raitiovaunu otti oikein kunnolla osumaa.

Sekös sai Tapparan reagoimaan.

– Tiedettiin, että Juha Metsola on vahva pysäyttämään kiekkoja, mutta mieshän näköjään tarvittaessa pysäyttää myös kohti tulevan 56,8 tonnisen ratikankin, Tappara huikkasi sosiaalisen median tileillään.

Viestin viittaus kohdistui siihen, miten Tapparan väreillä varustettu raitiovaunu koki kovia juuri tamperelaisseuran tähtivahdin Metsolan teippauksen kohdalla.

Metsola, 35, palasi kesällä Tapparaan pitkän ulkomailla vietetyn jakson jälkeen. Hän on pysäyttänyt kiekkoja tällä kaudella kahdeksassa ottelussa torjuntaprosentilla 93,1.

Tampereen kolarissa mukana ollut "Tappara-raitiovaunu" tipahti törmäyksen myötä kiskoilta.

Tappara lähetti myös tsemppaukset Tampereen ratikan huoltajien suuntaan korjaustoimenpiteiden alla.

Tappara on tällä hetkellä Liigassa toisena. Se pelaa seuraavan kotipelinsä Tampereella vasta marraskuun puolessa välissä. Tampereen Nokia Arena kun on varattu seuraavien viikkojen ajan muun muassa NHL-tapahtumaa varten.

NHL-seurat Dallas Stars ja Florida Panthers kohtaavat toisensa kahteen eri otteeseen Nokia Arenalla marraskuun ensimmäisenä ja toisena päivänä.

Lue myös:

    Uusimmat