Tapparalle mahtiuutinen puolivälieräavauksen alla

Miltä näyttää Kärppien ja Jukureiden sarja? Ari Vallin käy läpi 1:25
Miltä näyttää Kärppien ja Jukureiden sarja? Ari Vallin käy läpi

Runkosarjan voittanut Tappara saa kovan vahvistuksen miehistöönsä TPS:ää vastaan pelattavan puolivälieräsarjan avausotteluun, kun tähtipuolustaja Otto Leskinen on toipunut pelikuntoon.

Leskinen loukkaantui 17. helmikuuta HIFK:ta vastaan pelatussa ottelussa ja joutui jättämään kaukalon jo ensimmäisen vaihdon jälkeen. 27-vuotias Leskinen oli loppurunkosarjan sivussa, mutta on nyt toipunut pelikuntoon.

32 tehopistettä runkosarjassa paukuttanut Leskinen pelaa ottelussa joukkueensa kolmosparissa yhdessä Joni Tuulolan kanssa.

Myös Lahden Pelicans sai puolivälierien alla iloisia uutisia, sillä kaksi viimeistä runkosarjaottelua sivussa ollut Aatu Jämsen palaa kokoonpanoon, kun Pelicans avaa pudotuspelikeväänsä HIFK:ta vastaan.

Jämsenin ohella myös tammikuussa loukkaantunut maalivahti Jasper Patrikainen tekee paluun kokoonpanoon. Patrikainen toimii kuitenkin illan ottelussa luukkuvahtina.

Mikkelissä Pekka Jormakka palaa Jukureiden vahvuuteen oltuaan sivussa joukkueensa kaksi viimeistä runkosarjaottelua. Jukurit kohtaa puolivälierät avaavassa ottelussa Kärpät.

Lue myös:

    Uusimmat