Tapparalta raju näytös vaikeuksien jälkeen – HIFK väkevänä Eetu Koivistoisen johdolla

Koivistoinen hurjana Nordiksella: hattutemppu täyteen toisessa erässä 2:23

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella ohjelmassa oli neljä ottelua.

Tappara yritti kääntää heikkoa viime aikojen kurssiaan Kuopiossa, kun se kohtasi KalPan. Tappara oli ottanut edellisistä seitsemästä ottelustaan vain yhden voiton.

Nyt Tappara löi pöytään melkoisen näytöksen, kun se kaatoi Liigan kovimman kotijoukkueen KalPan peräti lukemin 5–1.

Kirvesrinnoilta maalinteossa onnistuivat Petteri Puhakka, Tobias Ekberg, Otto Rauhala, Valtteri Kemiläinen ja Anton Levtchi. Kapteeni Rauhala nakutti tehot 1+2.

Voiton myötä Tappara nousi sarjan kärkeen ohi Ilveksen.

Helsingissä IFK teki Ässät-ottelun alla ketjumuutoksia, kun Eetu Koivistoinen nostettiin Jori Lehterän ja Julius Nättisen rinnalle. Muutos tepsi, kun Koivistoinen sai jo toisessa erässä hattutempun täyteen.

IFK johti taistoa kahden erän jälkeen 5–2.

Ässät nousi vielä lähelle, kun Marcus Davidsson ja Roope Talaja kavensivat lukemia. IFK kesti ja otti 5–4-voiton.