Tarkkasilmäiset bongasivat mahdollisen photoshop-mokan prinssiperheen joulupotretista – "uhrina" prinssi Louis

4-vuotias prinssi Louis järjesti kuninkaalliset raivarit 1:05
Katso myös: 4-vuotias prinssi Louis järjesti kuninkaalliset raivarit

Somessa on arvuuteltu mahdollista photoshop-mokaa, joka bongattiin prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen perheen tämän vuoden joulukorttikuvasta.

Tarkkasilmäiset somekäyttäjät ovat bonganneet mahdollisen photoshop-mokan prinssi Williamin, prinsessa Catherinen  ja parin lasten prinssi Georgen, 10, prinsessa Charlotten, 8, ja prinssi Louisin, 5, tämän vuoden joulukorttikuvasta

Näyttävä mustavalkoinen perhepotretti, jossa koko viisihenkinen perhe on pukeutunut yhteneväisesti valkoisiin kauluspaitoihin, julkaistiin Williamin ja Catherinen yhteisellä Instagram-tilillä. Nyttemmin somessa on pistetty merkille, että perheen nuorimmaiselta prinssi Louisilta näyttää kuvassa puuttuvan sormi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mahdollinen photoshop-moka nousi esiin X-viestipalvelussa.

– Puuttuuko prinssi Louisilta sormi? yhdessä viestissä ihmetellään.

– Mitä prinssi Louisin sormelle on tapahtunut? toisessa kysytään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Louis varasti taannoin jälleen huomion Westminster Abbeyssa järjestetyssä vuotuisessa joululaulukonsertissa. Paikalla olleiden huomio kiinnittyi muun muassa Louisin jekkuilevaan käytökseen, kun hän yritti puhaltaa isosiskonsa prinsessa Charlotten kynttilää sammuksiin. 

Charlotten on nähty monesti ojentavan kujeilevaa pikkuveljeään kuninkaallisissa edustushetkissä, mutta tällä kertaa temppu sai prinsessankin nauramaan. 

Lue myös:

    Uusimmat