Tässä on uusi Salkkarit-tähti Inka Ylönen – haaveilee näyttelijäntyön ohella myös toisesta vaativasta ammatista

Uusi Salkkarit-tähti Inka Ylönen kertoo, mitä ajattelee sarjan mukana tulevasta näkyvyydestä 0:34
Uusi Salkkarit-tähti Inka Ylönen kertoo, mitä ajattelee sarjan mukana tulevasta näkyvyydestä

Inka Ylönen tekee näyttelijädebyyttinsä Salatuissa elämissä.

Pihlajakadun asukkaat saavat joukkoonsa uuden vahvistuksen, kun Inka Ylösen esittämä hahmo Kerttu saapuu Salattuihin elämiin.

Ylönen kuvailee MTV Uutisille hänen roolihahmonsa Kertun olevan itsevarma, flirtti ja aito persoona. Hahmo saapuu sarjaan tavattuaan Elmeri Ylä-Raution esittämän Matiaksen.  

Ylönen kertoo päätyneensä Salkkareihin huomattuaan Facebookissa ilmoituksen, jossa sarjaan haettiin näyttelijää. Ilmoituksen nähdessään hän ajatteli, että voisi kokeilla onneaan.

– Tulin koekuvauksiin, jonka jälkeen sain kutsun tulla takaisin. Olin sattumoisin Prahassa, kun sain tietää, että sain roolin. Olin aika iloisesti yllättynyt, hän kertoo.

Ylönen ei ole aikaisemmin työskennellyt näyttelijänä, ja Kertun rooli onkin hänelle ensimmäinen laatuaan. Esiintyminen on hänelle kuitenkin tuttua, sillä hänet on nähty aikaisemmin lukuisissa mainoksissa. Sen lisäksi Ylönen on myös tanssinut koko elämänsä ajan. 

Tv-sarjassa työskentelemisen saralla Ylöselle tuli yllätyksenä kuvausten nopea tahti. Hän kertoo, että siinä missä yhtä mainosta saatetaan kuvata koko päivä, tehdään Salkkareissa kohtauksia paljon nopeammalla tahdilla.

Ylönen aloitti työt Salkkareissa jo keväällä. Hän kertoo saaneensa työtovereiltaan lämpimän vastaanoton ja kuvailee sarjassa työskentelemisen olleen hauskaa.

– Parasta on ollut se, että olen päässyt tutustumaan niin moniin uusiin ihmisiin. Olen saanut paljon uusia ystäviä ja on ollut mukavaa olla täällä. Ilmapiiri on tosi ihana, hän hymyilee.

Ylönen on kertonut Salkkarit-roolistaan vain perheelleen sekä muutamalle läheiselle ystävälleen. Hän kertoo perheensä yllättyneen iloisesti, kun hän sai Kertun roolin. 

– He ovat innoissaan seuranneet jokaista askeltani (sarjassa). Läheiseni ovat olleet tukenani ja tsempanneet, hän sanoo.

Näyttelijän ammatti oli Ylöselle etenkin nuorempana suuri unelma. Nyttemmin sen rinnalle on tullut myös haave lääketieteen opinnoista ja lääkärin ammatista. 

– Haen sinne ehdottomasti, kaikki siellä kiinnostaa minua tosi paljon. On ihanaa, että olen päässyt myös näyttelemään, sillä minä jo vähän kuin luovuin siitä, mutta nyt tätä kautta pääsin toteuttamaan myös sitä puolta. Ideaalitilanne olisi, että saisin elämääni näyttelemistä ja lääkärin töitä. Se on tavoitteeni, hän sanoo.

Salatut elämät ma-pe MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo+ -tilauksella. 

Lue myös:

    Uusimmat