Tässä ovat Temptation Island Suomi -parit

Temptation Island -ohjelman pariskunnat julkistettiin.

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähdään neljä pariskuntaa, jotka menevät testaamaan parisuhdettaan sinkkujen joukkoon.

Nelosen tiedotteessa kerrotaan, että tänä vuonna sinkkujen rooli kasvaa entisestään. Kauden uutuuselementtinä nähdään Sinkkuparlamentti, jossa sinkut kokoontuvat säännöllisin väliajoin yhteen puimaan kummankin villan suhdekäänteitä ja vaihtamaan sisäpiiritietoja villojen välillä.

Tempparit-juontajana nähdään tuttuun tapaan Sami Kuronen. Uusi kausi alkaa 15. marraskuuta Nelosella.

Tutustu kauden parehin: 

Meri ja Ragnar eli Raksu ovat seurustelleet vasta muutaman kuukauden ja asuvat vielä eri kaupungeissa. Temppareihin he lähtevät hakemaan viimeistä varmistusta ennen kuin ottavat suhteessaan seuraavia isoja askeleita. Pariskunta tutustui Tiktokin kautta, kun Meri vielä seurusteli edellisen kumppaninsa kanssa.

Meri tuntee mustasukkaisuutta sekä Raksun villiä sinkkuelämää että tämän monia naispuolisia ystäviä kohtaan. Suhdetta hiertää vähän myös se, että Ragnar ei juurikaan tunne mustasukkaisuutta Meristä. 

Puolisen vuotta seurustelleilla Saralla ja Markolla on yli kymmenen vuoden ikäero ja he tulevat hyvinkin erilaisista taustoista.  Saran ja Markon yhteiselämä sujuu välillä sovussa muun muassa kuntosalin, leffojen ja musiikin parissa, välillä he taas ottavat kunnolla yhteen. 

Aiheena on usein suhteen tasa-arvo. Markon mielestä Saran pitäisi kuunnella vanhemman ja viisaamman neuvoja, kun taas Saran mielestä tasa-arvon pitäisi olla itsestäänselvyys. 

Disa ja Hannes olivat molemmat mukana sinkkuina Temptation Islandin 11. kaudella. Puoli vuotta kuvausten jälkeen Temppari-bileiden tuoksinassa Disa ja Hannes kiinnostuivat toisistaan. Parilla on ikäeroa 17 vuotta ja he ovat seurustelleet noin puolentoista vuoden ajan.

Hannekselle kipinän löytäminen uudelleen on suurin syy lähteä matkaan. Disa taas haluaisi, että Hannes oppisi kommunikoimaan paremmin, eikä pitäisi kumppaniaan itsestäänselvyytenä.

Mia ja Kimmo tutustuivat yhteisellä työpaikalla, kun Mia laitettiin kouluttamaan uutta työntekijää. Kaksikko huomasi nopeasti, että heitä yhdisti samanlainen huumorintaju ja he alkoivat viihtyä yhdessä myös töiden ulkopuolella. Avoimessa suhteessa oleva pari on seurustelleet vajaan vuoden. 

Kimmo oli jo edellisessä suhteessaan avoimessa liitossa kumppaninsa kanssa ja tuntee, että tämä on hänelle ainoa sopiva suhdemalli. Mialle avoin suhde oli uutta.

Lue myös:

    Uusimmat