Tässä SM-liigajoukkueiden vastustajat CHL-pudotuspeleissä

Jääkiekon Mestarien liigan alkusarjan ottelut on pelattu. Suomalaisjoukkueista pudotuspeleihin etenivät Lukko, Ilves ja Pelicans. Hallitseva CHL-mestari Tappara jäi alkusarjaan.

Lukko sijoittui 24 joukkueen runkosarjataulukossa sijalle kolme. Kun 16 parasta joukkuetta eteni pudotuspeleihin, on raumalaisten ensimmäinen playoff-vastustaja itävaltalainen HC Innsbruck, joka oli alkusarjan 14:s.

Sarjataulukon kuudenneksi yltänyt Tampereen Ilves kohtaa tshekkiläisen Dynamo Pardubicen (11:s).

Lahden Pelicans (8:s) saa vastaansa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella niin ikään tshekkiläisjoukkueen, kun haasteen asettaa VItkovice (9:s).

CHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ensimmäiset osaottelut pelataan 14.-15. marraskuuta. Jatkoonmenijät ratkaistaan loppuottelua lukuunottamatta pudotuspeleissä kahden ottelun yhteismaaleilla.

CHL:n 1. pudotuspelikierroksen otteluparit: