Tästä jäi Kanadalle jossiteltavaa – kuvakulma antaa vihiä oikeusmurhasta

Kanada kärsi jääkiekon MM-kisoissa jo kolmannen tappionsa kolmeen otteluun, mutta tilanne Saksa-ottelun toisessa erässä jätti sille runsaasti jossiteltavaa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Saksa johti tuolloin peliä 2–1, ja Kanada sai iskettyä kiekon maaliin, mutta peli ehdittiin juuri viheltää poikki. Ylälaidan videolla näkyvä kuvakulma osoittaa, että kiekko oli Justin Danforthin laukauksen jälkeen pelattavissa Saksan maalivahdin Mathias Niederbergerin patjojen välissä, kun Kanadan Gabriel Vilardi tökkäsi sen maaliin.

Erotuomari ei ilmeisimmin nähnyt kiekon olevan pelattavissa, ja hän vihelsi pilliinsä. Kiekon maaliin sutineen Vilardin reaktio kertoi paljon.

Katso puhuttava tilanne ylälaidan videolta!

Kanada ei onnistunut kovasta paineestaan huolimatta nousemaan hyväksytysti tasoihin. Saksan puolustaja Korbinian Holzer teki loppuminuuteilla ottelun päätösmaaliksi 3–1 tyhjiin.

Siinä missä Saksalla on B-lohkon kolmesta pelistään täydet yhdeksän pistettä, Kanada on kolmen ottelun jälkeen yhä nollakerhossa.

Lue myös:

    Uusimmat