Taylor Swiftiltä avokätinen lahjoitus hurrikaanien aiheuttamien tuhojen korjaamiseksi

Taylor Swiftin lahjoituksesta kerrotaan Feeding America -järjestön Instagram-tilillä.

Yhdysvaltalainen poptähti Taylor Swift lahjoitti 5 miljoonaa dollaria eli noin 4,5 miljoonaa euroa avustustoimiin Helene- ja Milton-hurrikaanien aiheuttamien tuhojen korjaamiseksi. 

Helene-hurrikaani riehui Floridassa ja muissa Yhdysvaltain kaakkoisosavaltioissa syyskuun lopussa vaatien yli 200 kuolonuhria ja aiheuttaen suuria aineellisia vahinkoja. Helene oli pahin Yhdysvaltojen mantereelle iskenyt luonnonkatastrofi sitten vuoden 2005 Katrina-myrskyn.

Äärimmäisen vaaralliseksi kuvailtu Milton-hirmumyrsky puolestaan raivoaa Yhdysvalloissa tällä hetkellä.

Voittoa tavoittelematon Feeding America -järjestö kertoo Swiftin tekemästä lahjoituksesta Instagramissa.

Olemme uskomattoman kiitollisia Taylor Swiftille hänen anteliaasta 5 miljoonan dollarin lahjoituksestaan avustustoimiin Helene ja Milton -hurrikaanien tuhojen korjaamiseksi. Tämä lahjoitus auttaa rakentamaan yhteisöjä uudelleen sekä toipumaan tarjoamalla ruokaa, puhdasta vettä ja tarvikkeita ihmisille, jotka ovat kärsineet näistä tuhoisista myrskyistä, lausunnossa sanotaan ja kiitetään Swiftiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Swift on tehnyt vastaanvanlaisia lahjoituksia aiemminkin. Esimerkiksi viime vuonna laulaja lahjoitti miljoona dollaria auttaakseen korjaamaan tornadon aiheuttamia tuhoja Tennesseen osavaltiossa. Lisäksi Swift on lahjoittanut rahaa paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille kaupungeissa, joissa hän on konsertoinut menestyksekkään The Eras Tour -kiertueensa aikana.

Lue myös:

    Uusimmat