Täytetyt tomaatit

Täytetyt tomaatit
Täytetyt tomaatitMTV3
Julkaistu 25.10.2007 12:54(Päivitetty 28.05.2008 10:14)
  • 4 isoa tai 8 pientä tomaattia
  • 1–2 fenkolia
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g pekonia
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 dl valkoviiniä
  • juustoraastetta kuorrutukseen
  • suolaa pippuria

Leikkaa tomaattien hatut pois kantapuolelta, poista siemenet. Mausta koverretut tomaatit suolalla ja pippurilla. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista ne pannulla. Hienonna fenkoli, salottisipulit, valkosipulinkynnet ja kuullota pekonin kanssa. Lisää timjami, suolaa, pippuria ja valkoviini ja hauduta hetki. Täytä tomaatit ja lisää päälle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti: Nicolas Thieulon

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle