Teemu Pukin kuiva kausi katkesi – tyylikäs osuma kuitenkin laiha lohtu

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen maalirohmu Teemu Pukki käytti peliminuuttinsa tehokkaasti Pohjois-Amerikan MLS-sarjan ottelussa, mutta hänen edustamansa Minnesota hävisi Los Angeles Galaxylle maalein 1–2.

Pukki pääsi vaihdosta kentälle 61. minuutilla ja viimeisteli Minnesotan 1–1-tasoituksen 73. minuutilla. Hyökkääjän röyhkeän nousun päätteeksi syntynyt tasoitus oli lopulta laiha lohtu Minnesotalle.

Mikäli upotus ei näy, katso se tästä linkistä.

Gabriel Pec teki 90. minuutilla ottelun toisen täysosumansa ja johdatti länsilohkon kärkijoukkueisiin lukeutuvan Los Angeles Galaxyn kotivoittoon.

Pukin ja keskikentällä täydet minuutit uurastaneen Suomen maajoukkuemies Robin Lodin edustamalle Minnesotalle tappio oli jo kuudes peräkkäinen. Edellinen voitto ja tasapeli ovat kesäkuun alkupuolelta. Minnesota on pudotuspeleihin vievien sijojen ulkopuolella.

Pukki oli sivussa kuudesta ottelusta peräkkäin ja kärsi loukkaantumisesta, mutta paluu viheriölle onnistui. Pukki on tehnyt tällä kaudella 16 MLS-ottelussa vain kolme maalia. Hänen edellinen MLS-maalinsa syntyi lähes neljä kuukautta sitten, kun hän kuritti kahdella täysosumalla Orlando Cityä.

Suomen maajoukkueelle Pukki teki kesäkuun alussa kaksi täysosumaa, kun Huuhkajat hävisi Portugalille 2–4. Tuolloinkin hyökkääjä väläytti tehokkuuttaan vaihtomiehenä.