Tennistähdet jättivät olympiakylän

Useat tennispelaajat ovat jättäneet olympiakylän. Näin kertoi Pariisiin olympialaisista mitalimenestystä jahtaava maailmanlistan kakkonen Coco Gauff sosiaalisessa mediassa.

Gauff on viime päivien aikana julkaissut seuraajilleen videoita olympiakylästä. Hän esitteli TikTokissa lyhyen videon, jolla näkyy urheilijoiden valmistautumista omiin suorituksiinsa.

– Kymmenen naista, kaksi kylpyhuonetta, Gauff kirjoitti julkaisuunsa.

Yksi seuraajista tuli ehdottaneeksi Gauffille, että miksi tämä ei siirry hotelliin asumaan. Muut paitsi Gauff olivat ottaneet neuvon vastaan.

– Kaikki tennisnaiset muuttivat hotelliin paitsi minä. Joten nyt on vain viisi naista ja kaksi kylpyhuonetta, Gauff kertoi.

Gauff kertoi myös, että hän joutui lainaamaan patjaa jousiammuntajoukkueelta, koska hänen sänkynsä oli niin kova.

– On vain viisi naista, joten minulla on huone itselläni. He, joiden kanssa asun, ovat todella rauhallisia. Rakastan sitä, Gauff totesi.

20-vuotias yhdysvaltalaisurheilija pääsi kokemaan hienon hetken jo avajaisissa, kun hänestä tuli maansa nuorin lipunkantaja koskaan. Gauff aloitti turnauksensa sunnuntaina ja voitti australialaisen Ajla Tomljanovicin erin 2-0 (6-3, 6-0). Toisella kierroksella asettuu vastaan argentiinalainen Maria Lourdes Carle.

Lue myös:

    Uusimmat