Thaimaa takoi jääkiekossa 57-0-murskalukemat

Kuwait teki debyyttinsä jääkiekon alle 18-vuotiaiden Aasian ja Oseanian mestaruusturnauksessa tiistaina, kun se kohtasi Thaimaan. Ensimmäistä kertaa mukana oleva Kuwaitin alle 18-vuotiaiden maajoukkue koki tylyn 0-57-tappion hallitsevalle pronssimitalisti Thaimaalle.

Laukaukset menivät ottelussa lukemin 122-1 Thaimaalle. Kuwaitin maalilla Faisal Allenqawi otti 65 torjuntaa. Thaimaan Natapat Patong oli ottelussa tehokkain seitsemällä maalilla ja kuudella syöttöpisteellään. Yhteensä kuusi pelaajaa saavutti vähintään kymmenen tehopisteen rajan.

Turnauksen avauskierroksella nähtiin muitakin murskatuloksia. Iran hävisi isäntämaa Uzbekistanille 0-19 ja Intia Mongolialle 0-32. Kuwait voi hakea piristystä myös siitä, että joukkueen tappio ei ole historian suurin. 

Vielä suuremmin numeroin on hävinnyt juurikin vastustaja Thaimaa, joka koki vuoden 1998 kilpailuissa 0-92-tappion Etelä-Korealle. Se on edelleen suurinumeroisin voitto maajoukkuejääkiekkoilussa.

Kuwait pelasi keskiviikkona turnauksen toisen ottelunsa, jossa se sai myös maalitilinsä auki. Tuloksena oli kuitenkin 2-17-tappio Malesialle. Laukaukset menivät ottelussa Malesialle lukemin 55-16.

Lue myös:

    Uusimmat