- tuoretta pinaattia - cashew-pähkinöitä - vuohenjuustoa - vilja-ankanrintaa - mustikoita
Aki Wahlmanin ja Tidjânin menu:
Paistettua ankkaa ja vuohenjuustoperunoita
100 g ankanfilettä 100 g rosamunda-perunoita 50 g vuohenjuustoa salaattia
Paista file nahkapuoli alaspäin alkaen kylmältä pannulla. Lado päällekkäin peruna ja vuohenjuusto. Paista uunissa 15 min.
Paistettua vuohenjuustoa ja mustikkasiirappia
50 g vuohenjuustoa 100 g mustikoita 1/2 dl sokeria 1 rkl Cointreau-likööriä
Paista vuohenjuusto kuumalla pannulla. Kiehauta mustikka, sokeri ja Cointreau 104 -asteiseksi ja tarjoa juustoa lisäkkeenä.
Pinaattileipää ja basilikajugurttia
1 dl jugurttia 1 dl vettä 1/2 dl oliiviöljyä 3-5 dl jauhoja1 tl leivinjauhetta 30 g tuoretta pinaattia suolaa
Sekoita kaikki aineet ja paista pannulla kypsäksi.
Ankkawok
100 g ankkafilettä 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä 2 rkl soijaa 30 g pinaattia 1 tl cayannepippuria
Leikkaa ankka ja kasvikset suikaleiksi. Wokkaa 2 min. ja mausta.
Cashew-keksi
50 g pähkinää 100 g voita 100 g sokeria 100 g jauhoja
Sekoita kaikki aineet ja lisää murskatut pähkinät. Paista uunissa 200 asteessa 5 min.