TikTokissa hurmoksen aiheuttanut artisti menehtyi 31-vuotiaana – teki juuri ennen kuolemaansa koskettavan eleen lapselleen

Sarkoomaa sairastanut artisti Cat Janice on menehtynyt. 

Yhdysvaltalainen artisti Cat Janice, oikealta nimeltään Catherine Janice Ipsan, on menehtynyt syöpään, kertoo The New York Times. Laulaja oli kuollessaan 31-vuotias. 

Cat Janice nousi julkisuuteen TikTokin kautta kappaleensa Dance You Outta My Head myötä, joka levisi viraalihitiksi julkaisunsa jälkeen. Artisti julkaisi duurivoittoisen tanssikappaleensa ollessaan itse saattohoidossa. 

Ipsan sairasti sarkoomaa, joka on tukikudoksesta peräisin olevien kudosten pahanlaatuinen kasvain, kertoo Kaikki syövästä -sivusto.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Dance You Outta My Headin julkaisun myötä tammikuun puolivälin jälkeen Ipsan avautui myös uuvuttavista syöpähoidoistaan, joiden tulokset eivät olleet tuottaneet toivottua tulosta. Kepeämielisessä kappaleessa artisti lauloi "tanssivansa katastrofin partaalla".

Myös nimekkäät artistit, kuten esimerkiksi yhdysvaltalainen Jason Derulo, ovat hehkuttaneet kappaletta. TikTokissa Ipsanin kappaleesta on tehty yli satoja tuhansia videoita, ja määrä kasvoi entisestään sen jälkeen, kun Ipsan kertoi TikTokissa siirtäneensä kappaleen kaikki oikeudet 7-vuotiaalle pojalleen Lorenille, joka tulee saamaan kaikki tuotot kappaleen soitoista. Kappale on päässyt myös Billboardin Hot 100 -listalle.

– Toivon, ettei tarinani olisi ohi vielä. Mutta jos se on, tämä on aika uskomaton tapa sanoa hyvästit, laulaja totesi syntymäpäivänään 20. tammikuuta, päivä kappaleen julkaisun jälkeen. 

Ipsan sai diagnoosin sarkoomasta vuonna 2022. 

Lue myös:

    Uusimmat