31-vuotiaana kuolleen Liam Paynen Instagram-video täyttyi epäuskoisista viesteistä

Liam Paynen fanit järkyttyivät laulajan kuolemasta.

One Direction -yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouraa luonut Liam Payne on kuollut vain 31-vuotiaana.

Paikallisen poliisin mukaan Payne menehtyi Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa pudottuaan hotellin kolmannesta kerroksesta. Pelastusviranomaisten mukaan Payne sai putoamisen seurauksena erittäin vakavia vammoja, eikä häntä ollut mahdollista elvyttää.

Sen jälkeen, kun uutinen Paynen kuolemasta tuli julki, ovat edesmenneen laulajan Instagram-postausten kommenttikentät täyttyneet suruvalitteluista sekä järkyttyneistä ja epäuskoisista viesteistä. Hänen Instagram-profiilissaan ensimmäisenä näkyvän, kiinnitetyn julkaisun kommenttikenttään on jätetty kymmeniä tuhansia kommentteja.

– Mikä järkyttävä uutinen, lepää rauhassa Liam, yksi kirjoittaa.

– En pysty prosessoimaan näitä uutisia. Suruvalittelut hänen perheelleen ja läheisilleen. Levätköön hän rauhassa, toinen kommentoi.

– Osa lapsuuttani on nyt poissa, kolmas suree.

– Olen shokissa, neljäs kertoo.

– Olit osa lapsuuttani, ja nyt se osa on rikottu palasiksi. Lepää rauhassa, viides jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

One Direction -poikabändi, josta Paynen ura alkoi, jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle vuonna 2016. Britannian X Factor -ohjelmassa alkunsa saaneeseen yhtyeeseen kuuluivat Paynen lisäksi Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson ja Zayn Malik.

One Direction sijoittui X Factorissa kolmanneksi ja oli yksi 2010-luvun suosituimpia yhtyeitä.

Lue myös:

    Uusimmat