Töllötuomarit pohtivat kuumeisesti: kuka heistä on Myyrä?

Töllötuomarit pohtivat kuumeisesti: Kuka heistä on Myyrä? 3:05
Töllötuomareilla on omat aavistuksensa siitä, ketkä osallistujat soveltuvat parhaiten "myyrän" rooliin.

Myyrä-ohjelman kilpailijat julkaistiin torstaina. MTV Uutisten Töllötuomarit yrittivät haastatteluiden avulla selvittää, kuka joukosta on "Myyrä".

Kilpailureality Myyrän neljännellä kaudella nähdään yksitoista julkisuudesta tuttua persoonaa: Arja Koriseva, Robert Helenius, Viivi Pumpanen,Kari Kanala, Mari Perankoski, Aaron Bojang, Tomas Grekov, Henny Harjusola, Linnea Skog, Jon "Juno" Korhonen jaIna Mikkola.

Sarjan kymmenessä jaksossa kilpailijat suorittavat erilaisia tehtäviä ja käyvät psykologista peliä. 

Pelin päätteeksi kilpailijoille ja katsojille selviää, kuka kilpailijoista on kaiken aikaa ollut myyrä ja kuka arvaa myyrän oikein, eli on kilpailun voittaja.

MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen olivat paikalla, kun ohjelman osallistujat julkistettiin.

Töllötuomarit haastattelivat jokaisen osallistujan ja pohtivat nyt yllä olevalla videolla, kuka heistä voisi olla myyrä.

- Olen varma, että jompi kumpi näistä kahdesta henkilöstä on myyrä, koska he ovat siviilissä kilttejä ja kivoja, eikä kukaan usko heidän valehtelevan, Utula pohtii kahden vaihtoehdon välillä.

Yllätysnimiäkin nousee esiin.

-Joukossa on erityisesti yksi henkilö, joka on hyvä ihmistuntija ja joka osaa takuulla pelata tällaista ihmissuhdepeliä, Töllötuomarit pohtivat.

Näyttelijöiden puolestaan uskotaan olevan taitavia huijaamaan. Töllötuomarit selvittivät myös osallistujien valehtelutaitoja.

Ohjelman juontaa Roope Salminen, ja pääohjelman jälkeen klo 21 nähdään Myyrä: Johtolangat -ohjelma, jossa myyräjahdissa on viime kauden finalisti Miska Haakana. 

Uusi kausi on kuvattu Virossa, ja päivittäisissä tehtävissä sujahdetaan kaupungin vilinästä myös hurjiin luontokohteisiin. Älyä, taktikointikykyä ja rohkeutta vaativissa tehtävissä pyritään keräämään rahaa yhteiseen voittopottiin.

Päämäärää vaikeuttaa kuitenkin ryhmään ujuttautunut Myyrä, salainen kaksoisagentti, jonka tavoite on sabotoida tehtäviä ja pitää voittopotti mahdollisimman pienenä.

Katso yllä olevalta videolta Töllötuomareiden mietteet Myyrä-kilpailijoista!

Myyrä, 4. tuotantokausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ke 11.9. klo 20 alkaen. 

Myyrä: Johtolangat MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ke 11.9. klo 21 alkaen. 

 

Lue myös:

    Uusimmat