Tom Bradyn poskettomasta diilistä uhkaa tulla vitsi – pelaajalegendalle karuja rajoitteita

Amerikkalaisen jalkapallon ex-supertähden Tom Bradyn kaavailemat seurakaupat saattavat vesittää rajusti hänen huippurahakasta pestiään Fox Sportsin NFL-asiantuntijana. 

Brady on suunnitellut ostavansa 10 prosentin siivun NFL-seura Las Vegas Raidersista. Yhdysvaltalaismedioiden ESPN:n ja The Athleticin mukaan NFL-seurojen omistajat ovat keskustelleet Bradyn asiantuntijapestin rajoituksista, jos seurakauppa menee maaliin.

Raporttien mukaan Bradya ei päästettäisi muiden joukkueiden tiloihin tai katsomaan niiden harjoituksia, eikä hän saisi ottaa osaa tuotantopalavereihin, joissa on mukana muiden seurojen pelaajia tai valmentajia. 

Lisäksi hän ei saisi kritisoida tuomareita tai joukkueita.

32:sta NFL-seuraomistajasta 24:n pitää hyväksyä Bradyn Raiders-tarjous. Hän on aiemmin ostanut osan koripallon WNBA:n Las Vegas Acesista.

Pelinrakentajana pelannut Brady, 47, päätti seitsemän Super Bowl -mestaruutta sisältäneen uransa vuonna 2022. Hänen sopimuksensa Fox Sportsin kanssa on lähteiden mukaan kymmenvuotinen ja arvoltaan poskettomat 375 miljoonaa dollaria eli noin 337 miljoonaa euroa

Bradyn odotetaan debytoivan asiantuntijana Cleveland Brownsin ja Dallas Cowboysin välisessä ottelussa 8. syyskuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat