Tommi Miettinen joutui taas murahtamaan – TPS:n pelistä ei löytynyt yhtään hyvää piirrettä

Maalikooste: TPS - HPK 4:47
Videolla maalikooste ottelusta TPS-HPK.

Hämeenlinnan Pallokerho kävi tiistaina kauden toisella ryöstöretkellä Turkuhallissa, kun joukkue haki miesten jääkiekkoliigassa Turun Palloseurasta 4–1-vierasvoiton.

HPK hyödynsi hienosti erikoistilanteet ja teki kolme maalia ylivoimalla. Petteri Nikkilä onnistui kaksi kertaa, Eetu Tuulola ja Veikko Loimaranta kerran.

– Tulimme vahvalla otteella peliin ja pystyimme pitämään pakan kasassa loppuun asti. Esitimme kypsää ja kurinalaista peliä johtoasemassa, iloitsi HPK:n päävalmentaja Matias Lehtonen.

TPS joutui lähtemään otteluun uusituilla puolustuspareilla, kun Oliver Lauridsen oli poissa kokoonpanosta pelikiellon takia. Koko kauden sääntöjen rajamailla vastustajia telonut tanskalainen sai kahden ottelun pelikiellon lauantain nyrkkitappelusta Tapparan Luke Witkowskin kanssa.

Puolustuksen lisäksi turkulaisilla on ongelmia maalivahtiosastolla. Ykkösvahti Filip Lindberg on ollut sairastuvalla jo viitisen viikkoa ja kakkosvahti Eetu Anttila runsaan viikon. Tiistaina TPS:n maalilla aloitti 18-vuotias Noa Vali, mutta HPK:n kolmannen maalin jälkeen tolppien väliin luisteli JYPistä lainattu Eetu Laurikainen.

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen ei löytänyt joukkueensa pelistä yhtään hyvää osa-aluetta.

– Olimme kaukana edellisten ottelujen hyvistä suorituksista. Nyt on kaikki kivet käännettävä, jotta tämä vuoristorata loppuisi, Miettinen tuumasi.

Lue myös:

    Uusimmat