SM-liigavalmentaja pyysi anteeksi

Lehdistötilaisuus: JYP - HPK 5:12
Katso lehdistötilaisuus – näin HPK:n ja JYPin päävalmentajat Matias Lehtonen ja Mikko Heiskanen kommentoivat ottelua.

Hämeenlinnan Pallokerho nappasi tärkeät kolme pistettä Jyväskylästä torstaina, kun JYP kellistyi jääkiekon Liigassa maalein 4–3.

Voittonsa myötä HPK nousi sarjataulukossa pykälän ja on nyt viiden pisteen päässä pudotuspeleistä. Vierasjoukkueen sankariksi nousi Danick Martel, joka iski kaksi maalia. Ottelun ratkaisun kanadalainen ohjasi ylivoimalla ajassa 58.45.

HPK tekee 3-4 maalin ylivoimalla 1:15
Tämä ajassa 58.45 syntynyt ylivoimamaali ratkaisi HPK:lle vierasvoiton lukemin 4–3.

HPK:n edellisestä ylivoimaosumasta oli vierähtänyt jo viisi ottelua, joten ketsuppipullo purskahti auki makoisaan paikkaan.

– Hieno meininki oli kentällä, kun kaksi tasaväkistä joukkuetta oli vastakkain. Ylivoimaonnistumiset lämmittävät mieltä. Siinä me taisimme homman ratkaista, kauden toisen maalinsa laukonut Rony Ahonen kommentoi.

Jukka Rautakorven potkujen jälkeen JYPin meno on ollut tahmeaa. Uuden päävalmentajan Mikko Heiskasen alaisuudessa on tullut kolme tappiota ja omissa on soinut 13 kertaa.

– Meillä oli täysi tupa, josta yleisölle iso kiitos. Anteeksi kuitenkin siitä, että olimme haluttomia isoja aikoja pelistä. Ei tällaisen yleisön kanssa saisi niin olla. Oli meillä toki hyviäkin hetkiä, mutta pääkoppa ei kestä epäonnistumisia, Heiskanen manasi.

– Tuskaa varmasti on, mutta kun alkaa kiroilu ja mailojen heittely, niin sitten hajoaa koko pelin paketti. Meillä ei silloin kasetti kestä. Aika syvissä vesissä ollaan, mutta pelot on kohdattava.

Kuuntele Heiskasen kommentit lehdistötilaisuudesta ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat