Toomas Heikkinen jättää rallicrossin MM-tallinsa – "On seuraavan vaiheen aika"

Rallicross-kuljettaja Toomas Heikkinen ilmoittaa jättävänsä ruotsalaisen EKS-tallin, jonka Audi S1 EKS RX Quattrolla hän on ajanut kaksi viimeistä MM-kautta.

Suomalaiskuski kertoo asiasta sosiaalisen median tileillään.

– Haluan kiittää koko tiimiä ja erityisesti Mattiasta (tallikaveri Ekströmiä) kaikesta viimeisten kahden vuoden ajalta. Meillä on ollut todella hauskaa ja joitain mielettömiä hetkiä. Olen todella iloinen, että sijoituimme molemmat palkintopallille Saksassa, yhdessä viimeisistä kisoistani tiimissä, Heikkinen kirjoittaa.

Heikkinen kaasutteli Ekströmin voittamassa kauden toiseksi viimeisessä kisassa Saksassa kolmanneksi. Se oli Heikkiselle vuoden ainoa palkintopallisijoitus.

MM-sarjan kokonaistilanteessa Heikkinen sijoittui molemmilla kausillaan EKS-tallissa seitsemänneksi. Ruotsalainen tallikaveri Ekström voitti mestaruuden vuonna 2016 ja sijoittui kuluneella kaudella toiseksi.


Tulevaisuus epäselvä

EKS ei ole varmistanut vielä osallistumistaan seuraavalle MM-kaudelle. Myös Heikkisen tulevaisuus on toistaiseksi epäselvä.

– Nyt on seuraavan vaiheen aika. En ole vielä varma, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta uskon ilmoittavani siitä enemmän tammikuussa, Heikkinen totesi.

Heikkinen on parhaimmillaan sijoittunut rallicrossin MM-sarjassa toiseksi vuonna 2014 Marklund Motorsportin Volkswagen Polo Supercarilla.

Lue myös:

    Uusimmat