TPS kiinnitti "monipuolisen" kanadalaishyökkääjän

Jääkiekon liigaseura TPS on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Jean-Christophe Beaudinin kanssa, kertoo turkulaisseura verkkosivuillaan.

27-vuotias kanadalainen on pelannut kaksi edellistä kautta Saksan pääsarjassa Wolfsburgin joukkueessa. Viime kaudella 47 runkosarjaottelussa syntyi 9 maalia ja yhteensä 23 tehopistettä. Hän on pelannut urallaan myös 22 NHL-ottelua Ottawa Senatorsin riveissä kaudella 2019–20.

– Olen erittäin iloinen tästä uudesta haasteesta! Olen kuullut paljon hyviä asioita kaupungista ja organisaatiosta. Sain mahdollisuuden pelata TPS:ää vastaan ​​CHL:ssä pari vuotta sitten ja ne olivat kaksi todella hyvää peliä, joten tiedän kuinka hyvä Suomen Liiga on. En malta odottaa, että pääsen tositoimiin, tunnelmoi Beaudin.

TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio on tyytyväinen, että kanadalaishyökkääjän kanssa päästiin yhteisymmärrykseen.

– Kyseessä on oikealta ampuva hyvän kokoinen ja erittäin monipuolinen keskushyökkääjä, joka pelaa vahvasti molempiin suuntiin – hänellä on kyky tehdä peliä ja vahvuutena on lisäksi hyvä laukaus. Meille on myös tärkeää, että hän on hyvä luistelija ja parhaassa iässä eli pitäisi sopia hyvin joukkueemme rakennukseen. Monipuolinen on varmaan paras sana kuvaamaan häntä.

Lue myös:

    Uusimmat